Hyvät asiakkaat, 

ajankohtaista tietoa tilausten toimituksesta:

  • Tilauksia lähetetään päivittäin. Suosittelemme valitsemaan toimitustavaksi  Matkahuollon Lähellä-paketin, joka toimitetaan valitsemaasi Matkahuollon toimipaikkaan 1-3 arkipäivän kuluessa paketin lähetyksestä. Seuraamme Matkahuollon toimituksia aktiivisesti, ja tilaukset ovat menneet perille nopeasti - suurin osa heti lähetystä seuraavana arkipäivänä.
  • Jos haluat tilauksen toimituksen Postin kautta, suosittelemme valitsemaan toimitustavaksi Postipaketin jonka noutopaikaksi voit valita haluamasi Postin pakettiautomaatin tai Postin toimipisteen. Postin kautta kuljetettavien pakettienkin toimituksessa saattaa kuitenkin tämän hetkisen arvion mukaan olla useamman päivän viive. Toimituksissa on myös alueellisia eroja, ja tällä hetkellä näyttää valitettavasti siltä, että Postin kautta toimitettavat tilaukset lähtevät meiltä mahdollisesti vain 1 - 2 kertaa viikossa.
  • Suurin osa Postin kautta kuljetettavista lähetyksistä, joiden toimituskulut ovat 4€, toimitetaan päiväpostin mukana jaettavana pikkupakettina kuten kirjeet. Postin viimeisimmän tiedotteen mukaan Posti arvioi, että kirjeiden ja pikkupakettien toimitukseen saattaa tulla jopa viikkojen viive.
  • Kaikki tilaukset lähetetään seurantatunnuksellisina lähetyksinä.  Kun tilauksesi on lähetetty, saat sähköpostitse tiedon tilauksen seurantatunnuksesta, sekä suoran linkin lähetysten seurantaan.
  • Postin kautta toimitettavien lähetysten etenemistä voi seurata helposti myös OmaPosti - sovelluksen kautta.
  • Seuraamme aktiivisesti Postin tiedotteita tilanteesta ja toimimme niiden mukaisesti.
  • Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää tilauksiin ja toimituksiin liittyen, otathan yhteyttä! 
  • Haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, ja pahoitella tässä tilanteessa mahdollisesti aiheutuvaa ylimääräistä vaivaa ja mahdollisia normaalia pidempiä toimitusaikoja. Koska nopea toimitus on tärkeä osa asiakaspalveluamme, yritämme nyt aivan erityisen hyvin huolehtia siitä, että kaikki tilaukset, myös tilaustyönä valmistettavat tuotteet, lähtevät meiltä mahdollisimman nopeasti matkaan!

Lisätietoja saat YHTEYDENOTTOLOMAKKEELLA, sähköpostitse asiakaspalvelu@villaajalankaa.fi tai puhelimitse p. 040 755 7021.