Hihnavaihtoehdot

Käsityöpajan laukun voit tilata kolmella erilaisella hihnavaihtoehdolla. Haluamasi hihnan voit valita helposti samalla, kun lisäät valitsemasi laukun ostoskoriin.

POLYPROPEENIHIHNA

Polypropeenihihna on musta, 15mm leveä hihna, jonka pituus on säädettävissä 75-150cm välillä. Hihna on hyvin kestävä, ohuehko, siisti ja tyylikäs perushihna.


PUUVILLAHIHNA

Puuvillahihna on musta, 15mm leveä hihna, jonka pituus on säädettävissä noin 75-150cm välillä. Hihnan materiaali on miellyttävän pehmeää puuvillaa, ja hihna on malliltaan onttoa punosta. Tämän vuoksi hihna on polypropeenihihnaa paksumpi, mutta sen reunat ovat pyöreät ja, se on myös sen vuoksi erittäin miellyttävä myös ihoa vasten ja hellä vaatteelle. Jos siis haluat käytössä erittäin miellyttävän tuntuisen hihnan, tai tilaat laukun esimerkiksi lapselle, puuvillahihna on erinomainen valinta!

KETJUHIHNA

Ketjuhihnan pituus on noin 125cm+kiinnityshakaset. Metallinen ketjuhihna antaa laukulle entistäkin tyylikkäämmän ilmeen! Huom! Ketjuhihnoja on saatavissa nyt myös kaksi lyhyempää mallia: 100cm + kiinnityshakaset ja 110cm + kiinnityshakaset. Jos haluat ketjuhihnan 100cm tai 110cm pituisena, mainitsethan siitä tilauksen yhteydessä. Jos ketjuhihnan pituutta ei ole mainittu tilauksessa, tilaukseen laitetaan 125cm pitkä ketjuhihna.


Vinkki! Koska kaikki hihnat on helposti irrotettavissa ja kiinnitettävissä laukkuun hakasilla, voit tilata laukkuun myös kaksi erilaista hihnaa, jolloin saat laukusta vielä monikäyttöisemmän! 


Hihnat ovat tilattavissa ainoastaan laukkutilauksen yhteydessä, mutta jos haluat tilata laukun sellaisella hihnayhdistelmällä, joka ei ole suoraan valittavissa laukun yhteydessä (esimerkiksi ketjuhihna + puuvillahihna), laitathan viestin ennen tilausta, niin saat tilausta varten oman tilauslinkin!