Suomen Kädentaidot-messut Tampereella

Suomen Kädentaidot-messut Tampereella

Tämän vuoden kädentaito-messut huipentuivat viime viikonloppuna Tampereelle Euroopan suurimpaan design- ja käsityöalan tapahtumaan, eli Suomen Kädentaidot-messuille, jossa oli mukana yli 700 näytteilleasettajaa ja liki 42 000 kävijää kolmen päivän aikana. 

Oma messuosastoni löytyi A-hallista, paikalta A910. Messuosaston rakennus sujuikin torstaina jo lähes rutiininomaisesti, ja muutoinkin näille messuille osallistuminen tuntui jopa yllättävänkin helpolta, oltiinhan ihan kotikulmilla. Tampereen kädentaitomessut on muutoinkin kovin tuttu tapahtuma, jossa olen asiakkaan roolissa vieraillut jo tapahtuman alkuvuosista alkaen. Vaikka viikot ennen messuja ovatkin melkoisia työrutistuksia tuotteiden valmistuksen ja muiden messuvalmistelujen parissa, tuntui helpottavalta pakata tavaroita, kun saattoi koko ajan ajatella, että jos jotain unohtuu, ei haittaa, unohtuneet tavarat saisi mukaan seuraavaksi päiväksi. Vähän eri siis kuin silloin, kun messut ovat vaikka 500 kilometrin päässä. Mitään ei onneksi unohtunut, joten rutiinit vaikuttivat olevan hyvin hallussa! =)

Ja olivatpa nämä messut hieno kokemus! Toki yrittäjänä  tietenkin  iloitsen ja olen hyvin kiitollinen siitä, että tuotteeni vakuuttivat myös Tampereella, ja useampi täytenä messuille pakattu laatikko palasi takaisin tyhjänä. Tämän lisäksi messuviikonloppu sisälsi aivan huikean määrän aivan ihania kohtaamisia, niin uusien kuin tuttujen ihmisten kanssa! Iso kiitos vielä kaikille, jotka kävitte ostoksilla tai muuten vain moikkaamassa! Nämä tapaamiset ja kohtaamiset lämmittävät mieltä ja sydäntä vielä pitkään! <3

Nyt messuruuhka (tavaroiden purkaminen, inventaariot, paperityöt, verkkistilaukset ja viikonlopun viestit ja sähköposti) on saatu purettua, ja verkkistilaukset kulkevat taas normaaliin tapaan! Seuraavaksi ohjelmassa on taas varaston täydennystä, jotta verkkokauppa palvelisi jälleen mahdollisimman hyvin. Joitakin tuotteita on tilapäisesti loppunut, ja niiden kohdalla yritän korjata tilanteen mahdollisimman pian. Jos toivottu tuote on loppunut, voit tuttuun tapaan vauhdittaa sen valmistumista laittamalla minulle viestiä!

Tämän vuoden osalta messut on nyt käyty, ja kalenterissa on tälle vuodelle vielä perinteiseen tapaan yksi lämminhenkinen ja iloinen joulutapahtuma, Jämin joulukylä, joka järjestetään Jämijärven Jämi Areenalla 9.-10.12.2023.  

Mukavaa jos osallistut keskusteluun kirjoittamalla kommentin!