Kevään uutuudet

Yksinyrittäjän arki on aika useinkin sellaista, että aika ei riitä ihan kaikkeen siihen, mitä suunnittelee. Tämä blogi on yksi niistä asioista. Jos voisin tuottaa blogitekstiksi kaiken sen, mitä ommellessani suunnittelen, tämä blogi olisi hyvinkin aktiivinen. Aina toisinaan aloitankin kirjoittaa uutta juttua, ja jätän sen odottamaan kuvia ja oikolukua. Sitten aikaa kuluukin sen verran pitkään, että asian ajankohtaisuus onkin jo ohitse. Minulla olisikin oppimisen paikka siinä, että kuulumisten kertomisen blogissa ei tarvitsisi aina olla niin hiottua, vaan nopeammatkin muutaman lauseen jutut riittäisivät. Ja, aina täytyy muistaa myös sanoa, että yrittäjän töissä kiire on kuitenkin positiivinen ongelma.

Suunnitelmia

Johtuen viime vuoden tiiviistä messutahdista, meni varsin pitkä aika välissä ilman yhtään uutuuskuosia. Viime vuonna oli aivan ihanaa päästä reissaamaan eri puolille Suomea, ja kohdata kaikkia teitä, mutta yhteenvetoa viime vuodesta tehdessäni oli myös pakko tunnustaa, että yhden ihmisen aika ei riitä kaikkeen: Verkkokaupan lisäksi messut ja muut tapahtumat parhaimmillaan jopa parin viikon välein oli nippa nappa hallittavissa oleva paketti. Edes varastojen täydennys tarvittavaan tahtiin ei kuitenkaan tuolla messutahdilla enää onnistunut, ja useitakin tärkeitä asioita oli pakko siirtää odottamaan tulevaa aikaa. Yksi näistä tärkeistä asioista olivat uutuudet. Alkuvuoden käytinkin tiiviisti käytännön työn lisäksi kaikenlaiseen suunnittelu- ja kehitystyöhön. Vaikka siis täällä blogissa kuten myös somessakin on ollut hetkittäin hiljaisempaa, se ei ole tarkoittanut sitä, että eikö täällä oltaisi oltu tiiviisti työn ääressä, vaan aivan päin vastoin. 

Ja vihdoinkin uutuuksia!

Maalis-huhtikuussa valikoimaan tuli vihdoin kaksi uutta kuosia. Näistä molemmista minun oli tarkoitus kirjoittaa tänne ihan oma esittely, mutta jo Niittykukat saivat sellaisen vastaanoton, että päivät ovat siitä lähtien olleet kokolailla työntäyteisiä ja kiireisiä. Iso kiitos tästä! Toukokuussa uutuuksien joukkoon saatiin vielä yksi paljon toivottu kuosi.

Suomen kesä kukkii laukuissa ja kukkaroissa

Niittykukat -kuosissa kukkivat tutut Suomen kesän kukat: Metsäkurjenpolvi, päivänkakkarat, leinikit, kissankellot ja ruiskukat. Ruiskukkia tosin nykyisin niityillä näkee huomattavasti harvemmin, mutta lapsuuden kesistä halusin nekin kuosiin mukaan. Tästä pienikukkaisesta kuosista on valmistunut sekä laukkuja että kukkaroita, ja kuosin suosio on ollut niin suuri heti alusta lähtien, että kuosi on tilapäisesti jo liki loppuunmyyty. Mutta onneksi vain tilapäisesti: Uusi erä kangasta on jo painossa!

Toivekuosi Pioni

Pioni on yksi toivottu aihe laukkuihin, ja nyt tämä toive on toteutettu. Paljon on myös toivottu vaaleamman sävyisiä laukkuja tummien rinnalle, joten tässä myös tämä toive on huomioitu. Ja täytyy sanoa, että puuvillasatiinille painettuna tämäkin kuosi kerrassaan hehkuu! Koska Pioni-kuosissa kukat ovat isoja, tästä kuosista on valmistettu ainoastaan laukkuja, sillä kukkakuviot ovat liian suuria mahtuakseen kukkaroihin.

Linnut


Tilapäisesti loppuneita laukkuja

Tämän alkuvuoden ja kevään aikana 21cm kukkarolaukut ovat yllättäneet suosiollaan! Viimeviikkoina verkkokaupasta useampi kuosi tätä laukkumallia on ollut loppu, johtuen ihan siitä, että laukkuja on valmistunut suoraan tilauksiin. Ne muutamat, joita on verkkokauppaan asti ehtinyt, on nopeasti myös verkkokaupasta tilattu. Tällä hetkellä omat kehysvarastot alkavat myös olla loppu, ja näiden kehysten kanssa täytyy poikkeuksellisesti vielä pikkuhetki odottaa täydennystä varastoon. Mutta ei siis hätää, pian näitä isojakin laukkuja on taas tulossa!

Mukavaa jos osallistut keskusteluun kirjoittamalla kommentin!