Tilaa tuote lahjaksi - paketoimme tuotteen veloituksetta!


Halutessasi toimitamme tilauksen suoraan lahjan saajalle, paketoimme tuotteen lahjapakettiin ja lisäämme mukaan tulostetun kortin toivomallasi viestillä. Koska poikkeusolojen vuoksi emme voi tavata kaikkia meille tärkeitä ihmisiä, tarjoamme tämän lisäpalvelun tilauksiin veloituksetta poikkeusolojen keston ajan.

Jos haluat tilata tuotteen suoraan lahjan saajalle paketoituna ja viestillä varustettuna, toimi näin:

  • Lisää valitsemasi tuote/tuotteet ostoskoriin, ja siirry kassalle
  • Jos et löytänyt toivomaasi tuotetta valmiina, otathan meihin yhteyttä! Jos toivomasi tuotteen valmistus onnistuu, lähetämme maksulinkin verkkopuotiin sähköpostitse. Pystymme yleensä valmistamaan ja toimittamaan toivomasi tuotteen parissa päivässä tilauksen maksusta!
  • Täytä omat tietosi "Yhteystietosi" - lomakkeeseen
  • Lue ja hyväksi verkkokaupan tietosuojaseloste ja paina sen jälkeen painiketta "Vahvista ja jatka".
  • Toimitustapa-kohdassa on vaihtoehtoina "Toimitus yllä olevaan osoitteeseen", tai "Muokkaa". Valitse "Muokkaa", ja kirjoita tähän vastaanottajan yhteystiedot
  • Valitse haluamasi toimitustapa
  • Kirjoita "Lisätieto tilaukseen" kohtaan LAHJAPAKETOINTI, sekä viesti, jonka haluat kirjoitettavan tilauksen mukaan laitettavaan korttiin. Kopiomme tämän tekstin suoraan tulostettuun korttiin.
  • Jos sinulla on käytössäsi alennuskuponki tai lahjakortti, kirjoita vielä sen koodi sille varattuun kohtaan.
  • Jatka tilauksen maksuun

Tilauksen käsittelyn yhteydessä lähetämme tilauksen kuitin tilaajan sähköpostiosoitteeseen. Yhdessä tilauksessa voi olla useampi tuote, mutta huomaathan, että yksi tilaus (=yhdet toimituskulut) sisältää yhden paketoinnin, yhden kortin ja toimituksen vain yhteen osoitteeseen.  Jos haluat tilata samassa tilauksessa useamman lahjan eri lahjan saajille, otathan meihin yhteyttä ennen tilausta. Lähetämme tässä tapauksessa ohjeet tilauksen tekemistä varten, sekä erillisen maksulinkin, jossa on huomioitu toimituskulujen oikea määrä.

Useimmat tuotteet pystytään pakkaamaan niin, että ne voidaan toimittaa suoraan vastaanottajan osoitteeseen, jos valitset toimitustavaksi Postin Pikkupaketin. Voit varmistaa asian meiltä myös ennen tilauksen tekemistä. Toisinaan esimerkiksi kerrostalossa kiinni oleva väliovi saattaa estää paketin mahtumisen postiluukusta. Halutessasi varmistaa, että vastaanottaja saa tilauksen kotiin asti toimitettuna, voit valita toimitustavaksi Postin Kotipaketin, joka toimitetaan vastaanottajan osoitteeseen erikseen sovittuna ajankohtana. Tulostamme tilaukseen kuvanmukaisen kortin. Lahjapaperin väri ja kuvio saattaa vaihdella.