Tilaustyönä valmistettavat tuotteet

Jos etsimääsi tuotetta ei löydy valmiina verkkopuodista, sellaisen valmistaminen tilaustyönä saattaa hyvinkin olla mahdollista. Koska valikoimassa on useita kuoseja, kaikkia tuotteita kaikissa kuoseissa ei useinkaan löydy aina valmiina.

Mikäli toivomaasi tuotetta ei löydy valmiina, otathan meihin yhteyttä, niin tarkistetaan, onko tuotteet valmistaminen mahdollista!

Mikäli tuotteen valmistaminen tilaustyönä on mahdollista, lähetämme tilauksen maksua varten maksulinkin. Tilaukset maksetaan tilauksen yhteydessä, ja ennen maksua annamme myös toimitusaika-arvion tilauksen valmistumiselle. Yleensä toimitusaika tilaustyönä valmistetuille tuotteille on 1-2vk, mutta pyrimme postittamaan tilaustuotteet viikon kuluessa tilauspäivästä.

Tilaustyönä valmistettujen tuotteiden hinta on sama kuin verkkopuodissa vastaavan tuotteen hinta, ja tilaustyönä valmistettuja tuotteita koskevat samat sopimusehdot kuin valmiina löytyviä tuotteita. Jos tilaustuotetta muunnetaan asiakkaan toiveiden mukaan, muutostyöt saattavat vaikuttaa tuotteen hintaan, eikä palautusoikeus koske asiakkaan erityisten toiveiden mukaisesti valmistettua/muuttettua tuotetta.