Tilaustyönä valmistettavat tuotteet

Verkkokaupasta loppuneet tuotteet voidaan usein valmistaa tilauksesta

Jos toivomasi tuote on verkkopuodin mukaan loppu, ei hätää! Mitä todennäköisemmin kyse on vain siitä, että valmiit tuotteet ovat tilapäisesti loppu, mutta kyseistä kangasta löytyy, ja tuotteen valmistaminen on mahdollista. Tässä tapauksessa tuotteen tilaaminen onnistuu joko lähettämällä meille viesti yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse asiakaspalvelu@villaajalankaa.fi, tai teksiviestinä/soittamalla numeroon  040 755 7021. Varmistamme, että kangasta on varastossa, ja lähetämme sähköpostiosoitteeseesi linkin verkkokauppaan tuotteen maksamista varten.

Varastosta löytyvistä kankaista on mahdollista valmistaa kaikkia verkkopuodista löytyviä tuotteita. Jos toivomaasi kuosia ei löydy tietyn mallisesta laukusta tai kukkarosta, tämänkin valmistaminen on siis tilauksesta mahdollista!

Tilaustyönä valmistettavat tuotteet pyritään postittamaan viikon kuluessa tilauksen maksusta, mutta todellisuudessa nämäkin tuotteet lähtevät erityisiä ruuhkatilanteita lukuunottamatta matkaan 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksen maksusta. Tilaustyönä valmistettavien tuotteiden hinta on tietenkin sama, kuin verkkokaupassa näkyvät hinnat, ja niitä koskevat saman palautusoikeudet, kuin muitakin tuotteita, paitsi silloin, jos tuotetta on muunneltu toiveidesi mukaisesti.

Mittatilauksesta valmistettavat tuotteet

Etkö löytänyt verkkopuodista itsellesi sopivan kokoista tuotetta? Onko sinulla laukulle/kukkarolle jokin erityinen käyttötarkoitus, joka pitäisi tuotteen valmistuksessa huomioida? Laukkujen ja kukkaroiden mittoja voidaan useimmiten muuttaa toiveidesi mukaan. Myös taskut tai vaikkapa avainnauhat laukkuihin tai kukkaroihin onnistuvat tilauksesta. Jos sinulla on erityistoiveita tuotteen suhteen, otathan ennen tilausta yhteyttä yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse asiakaspalvelu@villaajalankaa.fi tai puhelimitse 040 755 7021. Ennen tuotteen valmistusta varmistamme hinnan muunnellulle tuotteelle. Asiakkaan toiveiden mukaisesti muunnellulla tuotteella ei ole vaihto - tai palautusoikeutta, joten tarkistathan tuotteen mitat ennen tilauksen tekemistä.