Tilaustyönä valmistettavat tuotteet

Verkkokaupasta loppuneet tuotteet voidaan usein valmistaa tilauksesta

Jos toivomasi tuote on verkkopuodin mukaan loppu, ei hätää! Mitä todennäköisemmin kyse on vain siitä, että valmiit tuotteet ovat tilapäisesti loppuneet. Tässä tapauksessa tuotteen tilaaminen onnistuu joko lähettämällä viesti yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse asiakaspalvelu@villaajalankaa.fi, tai teksiviestinä/soittamalla numeroon  040 755 7021. Jos  kangasta on varastossa, ja saat sähköpostitse linkin verkkokauppaan tuotteen maksamista varten.

Tilaustyönä valmistettavat tuotteet pyritään postittamaan viikon kuluessa tilauksen maksusta, mutta todellisuudessa nämäkin tuotteet lähtevät erityisiä ruuhkatilanteita lukuunottamatta matkaan 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksen maksusta. Tilaustyönä valmistettavien tuotteiden hinta on tietenkin sama, kuin verkkokaupassa näkyvät hinnat, ja niitä koskevat saman palautusoikeudet, kuin muitakin tuotteita, paitsi silloin, jos tuotetta on muunneltu toiveidesi mukaisesti.

Mittatilauksesta valmistettavat tuotteet

Etkö löytänyt verkkopuodista itsellesi sopivan kokoista tuotetta? Onko sinulla laukulle/kukkarolle jokin erityinen käyttötarkoitus, joka pitäisi tuotteen valmistuksessa huomioida? Laukkujen ja kukkaroiden mittoja voidaan useimmiten muuttaa toiveidesi mukaan. Myös taskut tai vaikkapa avainnauhat laukkuihin tai kukkaroihin saattaa onnistua tilauksesta. Jos sinulla on erityistoiveita tuotteen suhteen, otathan ennen tilausta yhteyttä yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse asiakaspalvelu@villaajalankaa.fi tai puhelimitse 040 755 7021. Ennen tuotteen valmistusta saat hinnan muunnellulle tuotteelle. Hinta mittatilauksesta valmistettavalle tuotteelle on alkaen 5€ + tuotteen alkuperäinen hinta. Hinta sisältää normaalien valmistuskulujen lisäksi mm. tuotteen kaavan piirtämisen ja muut yksittäiskappaleena valmistettavan tuotteen lisäkustannukset. Asiakkaan toiveiden mukaisesti muunnellulla tuotteella ei  ole vaihto - tai palautusoikeutta, joten tarkistathan tuotteen mitat ennen tilauksen tekemistä.