Toimitusehdot


Yleistä

Käsityöpaja Villaa ja Lankaa (Y-tunnus 2631074-4, osoite Luhalahdentie 2338 39410 Luhalahti, puhelinnumero 040 755 7021, sähköposti villaajalankaa@gmail.com) myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimitusehtojen muutokseen yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.


Maksaminen

Maksaminen verkkomaksuna

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Checkout Finland Oy. Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla.  Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy, joka välittää maksusi verkkokauppiaalle.

Lisätietoja: https://checkout.fi/kuluttajatuki/


Maksaminen Collector kuluttajalaskulla tai osamaksulla

Collector lasku tai osamaksu on Collector Bank AB:n myöntämä luotollinen maksutapa, joka on mahdollinen yli 20- vuotiaille yksityishenkilöille Suomessa. Kertaostoksen maksimisumma on 5000€. Valitsemalla maksutavaksi Collector laskun, saat ostokselle automaattisesti korotonta maksuaikaa seuraavan kuukauden loppuun. Collector laskun laskutuslisä on 2,95€. Lasku on mahdollista muuttaa myös osamaksuksi , jolloin takaisinmaksuaika on maksimissaan 36kk. Valittaessa tämän maksutavan asiakas vahvistaa lukeneensa, ymmärtäneensä ja hyväksyneennsä Collector Bank AB:n Luottosopimuksen yleiset ehdot, jotka ovat saatavissa sivulla olevan linkin takana. Vahvistamalla tämän ostoksen asiakas hyväksyy, että oikeus maksun vastaanottoon siirretään myyjältä Collectorille ja kauppahinta on maksettava Collectorin pankkitilille 

Lisätietoja: www.collector.fi 

Collector- tuoteseloste

Collectorin yrityslaskun ehdot




Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan, jossa näet myös tilauksesi toimituskulut. Toimitamme tilaukset postitse. Suurin osa tilauksista toimitetaan tilaajan kotiosoitteeseen toimitettavana lähetyksenä, ja yli 2kg painavat tai 3cm ja vahvemmat lähetykset toimitetaan postipakettina. Toimituskulut kaikkiin tilauksiin ovat 4,00€, ja 80,00€ tai sitä suuremmat tilaukset toimitamme toimituskuluitta. Asiakas voi halutessaan valita toimitustavaksi myös SmartPostin, eli toimituksen Postin pakettiautomaattiin. Tällöin tilauksen toimituskulut ovat 6,50€.

Verkkokaupasta ostetut lahjakortit toimitamme toimituskuluitta asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen heti tilauksen jälkeen.

Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa vaikuttaa toimituskuluihin.


Toimitusaika

Tilaukset postitetaan 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksesta, mutta pääsääntöisesti heti tilausta seuraavana arkipäivänä. Tilaustyönä valmistetut tuotteet valmistetaan, kun tilaus on maksettu. Tilaustyönä valmistetut tuotteet pyritään postittamaan noin viikon sisällä tilauksen maksamisesta, mutta ruuhka-aikoina toimitusaika saattaa olla hieman pidempi. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan etusivulla. Jos yksittäisen tilauksen toimitus jostain syystä viivästyisi, siitä ilmoitetaan aina asiakkaalle myös sähköpostitse. Tilauksen toimitusaikaan vaikuttaa tilauksen toimitustapa. Pääsääntöisesti tilaukset ovat perillä 2-3 arkipäivän kuluttua postituksesta.


Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien.

Jos haluat palauttaa tilauksen, palautuksesta tulee ilmoittaa ennen palautusta joko sähköpostitse tai puhelimitse.

Tuote tulee palauttaa postitse 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta alkuperäiskunnossa ja huolellisesti alkuperäispakkaukseen pakattuna. Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla. Mikäli asiakas jättää palautettavan tuotteen Postin tai muun kuljetusyrityksen kuljetettavaksi ilman tarvittavaa postitusmaksua, myyjälle aiheutuvat mahdolliset lisäkustannukset (postikulut ja lunastusmaksut) vähennetään palautettavasta summasta. Palautamme tuotteen hinnan viimeistään 14 päivän kuluessa, mikäli tuote on palautettu käyttämättömänä ja myyntikuntoisena tai se on todistettavasti annettu postin kuljetettavaksi palautusosoitteeseen.

Palautusosoite:
Käsityöpaja Villaa ja Lankaa
Luhalahdentie 2338

39410 LUHALAHTI

Peruutusoikeus ei koske asiakkaan toivomuksesta valmistettua tai muunneltua tuotetta.

Mikäli asiakas haluaa vaihtaa tilaamansa tuotteen toiseen tuotteeseen, vaihto tapahtuu niin, että asiakas palauttaa tilaamansa tuotteen yllä olevien ohjeiden mukaisesti, ja tekee sen jälkeen uuden tilauksen verkkokaupassa.

Noutamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Noutamatta jätetystä paketista perimme ylimääräisistä postituskustannuksista perittävän kuitinmukaisen maksun.


Virhevastuu

Tuotteet pyritään valmistamaan mahdollisimman huolellisesti, mutta joskus inhimilliset erehdykset ovat valitettavasti mahdollisia. Jos havaitset tilaamassasi tuotteessa virheen, ilmoita siitä mahdollisimman pian. Mikäli tuote todetaan virheelliseksi, virheellinen tuote pyritään ensisijaisesti korjaamaan tai vaihtamaan virheettömään tuotteeseen, ja jos edellä mainitut eivät ole mahdollisia, tuotteen hinta, toimituskulut ja viallisen tuotteen palautus edullisimman toimitustavan mukaisesti hyvitetään asiakkaalle. Virhevastuumme määräytyy sovellettavan lain mukaan. Virhevastuumme ei kuitenkaan koske sellaisia virheitä, jotka ovat aiheutuneet tuotteen virheellisestä käytöstä, kohtelusta tai käsittelystä tai tuotteen tavanomaisesta kulumisesta. Emme vastaa mistään välillisestä tai muusta epäsuorasta vahingosta.


Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, otathan meihin yhteyttä mahdollisimman pian. Jos paketti on vioittunut Postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin.

Ongelmatilanteet pyritään ensisijaisesti ratkaisemaan asiakkaan kanssa neuvottelemalla. Erimielisyystilanteissa noudatamme Kilpailu- ja kuluttajaviraston antamia ohjeita.


Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Käsityöpaja Villaa ja Lankaa

asiakaspalvelu@villaajalankaa.fi

p. 040 755 7021

Voit ottaa meihin yhteyttä myös YHTEYDENOTTOLOMAKKEELLA.


Toimitusehtoja on päivitetty 1.5.2019