Toimitustavat ja toimituskulut


Toimituskulut

Kaikki toimitukset, tilauksen painosta ja koosta riippumatta, toimitetaan 4,00 € toimituskuluilla, lukuun ottamatta

  • tilauksia, joiden loppusumma on 80€ tai enemmän. Nämä tilaukset toimitetaan TOIMITUSKULUITTA.  
  • tilauksia, joiden toimitustavaksi valitaan SmartPost, eli toimitus Postin pakettiautomaattiin. SmartPost tilausten toimituskulut  ovat 6,50€


Toimitustavat


Toimitus päiväpostin mukana


Suurin osa tilauksista pystytään pakkaamaan niin, että lähetys jaetaan ilmastoystävällisenä Posti Green-lähetyksenä postilaatikkoon/-luukkuun, ja jos paketti on liian kookas, se toimitetaan noudettavaksi lähimpään postiin. Aivan pienikokoisimmat tilaukset, kuten vaikkapa yksittäiset kukkarot, toimitamme Plus-kirjeenä, ja tätä isommat tilaukset kotiosoitteeseen kirjelaatikkoon/luukkuun jaettavana pikkupakettina.


Postipaketti, nouto postista


Mikäli tilausta ei koon tai painon vuoksi voida postittaa päiväpostin mukana toimitettavana pikkupakettina/kirjeenä, se postitetaan postipakettina. Toimitus ma-la klo 19 mennessä. Saat viestin kun paketti on noudettavissa postista. Voit seurata OmaPosti-mobiilisovelluksen kautta pakettisi etenemistä. Toimitus ilmastoystävällisesti Posti Green-lähetyksenä.Postipaketti, nouto Smartpostista


Toimitus ma-la klo 19 mennessä. Saat viestin kun paketti on noudettavissa tilauksen yhteydessä valitsemastasi pakettiautomaatista. Voit seurata OmaPosti-mobiilisovelluksen kautta paketin etenemistä. Toimitus ilmastoystävällisesti Posti Green-lähetyksenä. Kaikki Postin pakettiautomaatit löytyvät helposti  Postin Palvelupisteet ja aukioloajat -sivuilta. 


Muuta tärkeää tilausten toimitukseen liittyen:

Kaikki tilaukset käsitellään aina mahdollisimman pian, ja postitetaan pääsääntöisesti tilausta seuraavana arkipäivänä. Posti lähtee meiltä arkipäivisin klo 11, joten useimmiten aamullakin tulleet tilaukset ehtivät vielä saman päivän postitukseen. (Tilaustöiden kohdalla toimituksesta sovitaan erikseen.)


Seuraa helposti tilauksesi kulkua

Kaikissa tilauksissa on mukana seurantatunnus. Lataamalla Postin OmaPosti -sovelluksen, voit kätevästi seurata tilauksesi etenemistä. Lähetys näkyy OmaPosti-sovelluksessa hyvin pian sen jälkeen, kun tilaus on käsitelty ja valmisteltu postitettavaksi. Plus-kirjeiden seurantatunnus ei näy automaattisesti OmaPosti -sovelluksessa, mutta halutessasi tilauksen seurantakoodin itsellesi, ilmoitathan siitä tilauksen lisätiedoissa.

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää toimituksiin tai tilauksiin littyen, otathan meihin yhteyttä! Vastaamme aina mahdollisimman pian!