Tilausten toimitus

Ajankohtainen toimitusaika-arvio

Tilaukset saadaan matkaan 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksesta! Huomaathan, että 21cm kukkarolaukkujen toimitusaika saattaa edelleen olla hieman tätä pidempi!

Toimitustavat ja toimituskulut


Matkahuollon Lähellä - paketti 4,90€


Tilauksesi toimitetaan 1-3 arkipäivän kuluttua lähetyksestä valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset), joita on 1 200 kautta maan. Suurin osa lähetyksistä on noudettavissa lähetystä seuraavana arkipäivänä. Saat viestin, kun tilaus on noudettavissa. Ilmaisen toimituksen raja 80,00€


Pikkupaketti 5,40€


Suurin osa tilauksista pystytään pakkaamaan niin, että tilaus toimitetaan päiväpostin mukana jaettavana Pikkupakettina. Pikkupaketti jaetaan osoitteeseesi pääsääntöisesti 3-4 arkipäivän kuluttua tilauksen lähetyksestä. Jos paketti ei mahdu postilaatikkoon/luukkuun, se toimitetaan noudettavaksi lähimpään postiin. Saat viestin, kun paketti on noudettavissa. Voit seurata OmaPosti-mobiilisovelluksen kautta paketin etenemistä   HUOM! Jos käytössäsi on OmaPosti-sovellus, saatat saada saapumisilmoituksen tekstiviestin sijaan OmaPosti-sovellukseen! Ilmaisen toimituksen raja 80,00€


Postipaketti, nouto Postista 7,00€


Tilaus toimitetaan postipakettina noudettavaksi valitsemaasi Postin toimipisteeseen 2-3 arkipäivän kuluttua lähetyksestä. Saat viestin, kun paketti on noudettavissa postista. Voit seurata OmaPosti-mobiilisovelluksen kautta paketin etenemistä. HUOM! Jos käytössäsi on OmaPosti-sovellus, saatat saada saapumisilmoituksen tekstiviestin sijaan OmaPosti-sovellukseen!  Ilmaisen toimituksen raja 80,00€Postipaketti, nouto Postin pakettiautomaatista 7,00€


Toimitus valitsemaasi Postin pakettiautomaattiin 2-3 arkipäivän kuluttua lähetyksestä. Saat viestin kun paketti on noudettavissa. Voit seurata OmaPosti-mobiilisovelluksen kautta paketin etenemistä. HUOM! Jos käytössäsi on OmaPosti-sovellus, saatat saada saapumisilmoituksen tekstiviestin sijaan OmaPosti-sovellukseen!  Ilmaisen toimituksen raja 80,00€Posti Kotipaketti, kotiinkuljetus sovittuna ajankohtana 13,30 €


Posti on yhteydessä vastaanottajaan 1. tai 2. arkipäivänä lähetyksestä, jolloin jakeluaika sovitaan vastaanottajan kanssa. Sovittavat toimitusajat vaihtelevat alueittain klo 9–21 välillä. Voit seurata OmaPosti - mobiilisovelluksella paketin etenemistä.  HUOM! Jos käytössäsi on OmaPosti-sovellus, saatat saada saapumisilmoituksen tekstiviestin sijaan OmaPosti-sovellukseen! 


Lahjakortit toimitetaan sähköpostiin toimituskuluitta heti tilauksen maksun jälkeen.

Huom! Ahvenanmaan tilauksissa toimituskulut poikkeavat lauttalisän vuoksi edellä kerrotuista. Toimituskulut näkyvät Ahvenanmaan tilauksissa kassa-sivulla ennen tilauksen maksua. 


Nopea toimitus on ehdottoman tärkeä osa hyvää asiakaspalvelua!

Nopea toimitus tarkoittaa, että jokainen tilaus pyritään saamaan aina matkaan mahdollisimman pian: Suurin osa tilauksista lähtee matkaan jopa yhden arkipäivän kuluessa tilauksesta. Huomaathan, että laskulla maksettujen tilausten toimitusaika on hieman pidempi!  

Toimitusaika-arviot pyritään aina antamaan mieluummin hieman yläkanttiin, jotta lupauksissa pysyttäisiin varmasti. Kaikki lähetykset ovat seurantatunnuksellisia lähetyksiä. Kun tilaus on käsitelty ja ja valmiina Postin tai Matkahuollon kuljetettavaksi, asiakas siitä tiedon sähköpostitse. Viestissä on mukana myös linkki lähetysten seurantaan, jossa tilauksen toimituksen etenemistä voi seurata. 

Jos huomaat, että tilauksesi kuljetus jostain syystä viivästyy sen jälkeen, kun tilaus lähetetty, ilmoitathan siitä esimerkiksi sähköpostitse asiakaspalvelu@villaajalankaa.fi Vaikka kuljetuksen aikana tapahtuviin mahdollisiin viivästyksiin ei aina voi vaikuttaa, yritetään silti mahdollisuuksien mukaan selvittää hidastumisen syytä Postin tai Matkahuollon asiakaspalvelun kanssa!