Hihnavaihtoehdot laukkuihin
Hihnavaihtoehdot laukkuihin
Hihnavaihtoehdot laukkuihin
Hihnavaihtoehdot laukkuihin
Hihnavaihtoehdot laukkuihin
Hihnavaihtoehdot laukkuihin
Hihnavaihtoehdot laukkuihin

Hihnavaihtoehdot laukkuihin

0,00 €
sis. 24 % ALV
Voit valita laukkuun hihnan kolmesta eri vaihtoehdosta! LUETHAN ENNEN VALINTAA TARKEMMAT TIEDOT JA TILAUSOHJEET ALEMPANA OLEVASTA TUOTEKUVAUKSESTA!
Tuote lähetetään normaalisti 1-3 arkipäivän kuluessa

Voit valita haluamasi hihnamallin tilaamaasi laukkuun. Jos et tee erillistä valintaa, laukku toimitetaan automaattisesti mustalla, säädettävällä polypropeenihihnalla. Hihna kiinnitetään laukkuun hakasilla, joten hihna on myös helppo vaihtaa! Useammalla hihnalla saat laukusta monikäyttöisemmän: Musta hihna toimii arjessa, ketju tekee laukusta juhlavan ja tyylikkään.

Voit tilata tästä laukkuun myös lisähihnan, mutta käytäthän silloin vaihtoehtoa, jossa on maininta "erikseen tilattuna". Yhtä tilattua laukkua kohden voit siis valita vain yhden kolmesta ensimmäisestä ylläolevasta tuotevalinnasta.


Polypropeenihihna

Polypropeenihihan on Käsityöpajan laukkujen perushihna. Laukku toimitetaan automaattisesti tällä hihnalla, mikäli laukkuun ei erikseen valita toista hihnavaihtoehtoa. Tämän mustan hihnan leveys on 15mm, ja sen pituus on säädettävissä. Hihnan pituus pisimmillään on 150cm.

Ketjuhihna

Ketjuhihna antaa laukulle lisää tyylikkyyttä ja juhlavuutta. Ketjun vakiopituus on noin 125cm + kiinnityshakaset. Mikäli haluat tilata lyhyemmän tai pidemmän ketjun, ilmoitathan toivomasi ketjun pituuden tilauksen lisätiedoissa! 

Puuvillahihna

Mustan puuvillahihnan leveys on 15mm, ja sen pituus on säädettävissä. Hihnan pituus pisimmillään on noin 150cm. Puuvillahihna on hieman polypropeenihihnaa paksumpi, mutta myös taipuisampi ja pehmeämpi. Puuvillahihna on valmistettu ontosta puuvillapunoksesta, jonka vuoksi hihnan reunat ovat myös pehmeät ja sileät. 


Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.

Tuotearvostelut

Ainoastaan tuotteen ostaneilla asiakkailla on mahdollisuus kirjoittaa tuotteesta arvostelu. Tällä tavoin on myös varmistettu, että kaikki sivustolta löytyvät tuotearvostelut ovat peräisin tuotteen ostaneilta ja tuotetta käyttäneiltä asiakkailta.