Kukkarolaukku 21cm,
Kukkarolaukku 21cm,
Käsityöpaja Villaa ja Lankaa

Kukkarolaukku 21cm, "Tumma anemone"

Kukkarolaukku 21cm leveällä kehyksellä on tilava olkalaukku!

41,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Kukkarolaukku 21cm leveällä kehyksellä on tilava olkalaukku, jonne mahtuu puhelimen ja kukkaron lisäksi hyvin vielä muutakin. Laukun korkeus on noin 19cm, ja laukun keskivaiheen leveys on noin 28cm. Laukun alaosaan tehdyt noin 8cm pituiset ompeleet muotoilevat laukulle pohjan, joka tekee laukusta tilavan. Laukku aukeaa niin, että laukussa olevat tavarat ovat myös helposti löydettävissä.

Laukussa on käytetty tukikankaana kotimaista, 100% kierrätyspullokuidusta valmistettua huopaa, joka antaa ohuestakin kankaasta ommellulle laukulle hyvän tuen.

Laukku toimitetaan mustalla olkahihnalla, jonka pituus on säädettävissä n.75-150 cm välillä. Hihna kiinnitetään laukkuun hakasilla, joten hihna on myös helppo irrottaa.

Laukkuun on mahdollista tilata myös ketjuhihna, joka tekee laukusta vieläkin tyylikkäämmän.

Tuotekuva vastaa laukun etupuolta, mutta kuvioiden kohdistuksissa saattaa olla pientä vaihtelua. Laukun taustapuolen kuvio vaihtelee kankaan kuosin mukaan.

Laukun väritys on tuotekuvauksen kannalta haastava, joten etenkin tässä kuosissa laukun värisävyt saattavat hieman poiketa oikeasta, riippuen myös laitteesta, jolta kuvia katsotaan.

Käsinpesu 30 asteessa.

Arvostelut 0 arvostelua