Tilaustyönä valmistettava tuote: Kukkarolaukku 21cm
Tilaustyönä valmistettava tuote: Kukkarolaukku 21cm
Käsityöpaja Villaa ja Lankaa

Tilaustyönä valmistettava tuote: Kukkarolaukku 21cm

Tilaustyönä valmistettava kukkarolaukku

41,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Voit maksaa tilaustyönä valmistettavan kukkarolaukun, jonka valmistamisesta tilaustyönä olemme erikseen sopineet, siirtämällä tämän tuotteen ostoskoriin. Ethän maksa tuotetta kuitenkaan ennen kuin olemme sopineet tuotteen valmistamisesta, ja olet saanut viestillä tämän tuotteen linkin!


Kukkarolaukku 21cm leveällä kehyksellä on tilava olkalaukku, jonne mahtuu puhelimen ja kukkaron lisäksi hyvin vielä muutakin. Laukun korkeus on noin 19cm, ja laukun keskivaiheen leveys on noin 28cm. Laukun alaosaan tehdyt noin 8cm pituiset ompeleet muotoilevat laukulle pohjan, joka tekee laukusta tilavan. Laukku aukeaa niin, että laukussa olevat tavarat ovat myös helposti löydettävissä.

Laukussa on käytetty tukikankaana kotimaista, 100% kierrätyspullokuidusta valmistettua huopaa, joka antaa ohuestakin kankaasta ommellulle laukulle hyvän tuen.

Laukku toimitetaan mustalla olkahihnalla, jonka pituus on säädettävissä n.75-150 cm välillä. Hihna kiinnitetään laukkuun hakasilla, joten hihna on myös helppo irrottaa.

Laukkuun on mahdollista tilata myös ketjuhihna, joka tekee laukusta vieläkin tyylikkäämmän.


Arvostelut 0 arvostelua