Musta rami
Musta rami
Uutuus

Musta rami

27,50 €
sis. 24 % ALV
Yksivärinen rami-kankainen musta laukku. Valitse haluamasi laukkukoko alla olevasta valikosta. Tuotteiden mitat löytyvät tuotekuvauksesta.
Tuote lähetetään normaalisti 1-3 arkipäivän kuluessa

Yksivärinen, mustasta rami-kankaasta ommeltu laukku. Rami on kestävä ja luja luonnonkuitu. Rami-kangas muistuttaa pellavaa. 

Laukussa on käytetty tukikankaana kotimaista, 100% kierrätyspullokuidusta valmistettua huopaa, joka antaa ohuestakin kankaasta ommellulle laukulle hyvän tuen. Laukun vuorikangas on 100% Suomessa värjättyä puuvillaa.

Laukku toimitetaan mustalla olkahihnalla, jonka pituus on säädettävissä n.75-150 cm välillä. Hihna kiinnitetään laukkuun hakasilla, joten hihna on myös helppo irrottaa.

Laukkuun on mahdollista tilata myös puuvillahihna tai ketjuhihna, joka tekee laukusta vieläkin tyylikkäämmän.

Käsinpesu.

Laukkujen koot:

Kännykkälaukku: Kehyksen leveys on 12cm, laukun leveys alhaalta on noin 15 cm ja laukun korkeus on noin 19 cm. 

Kukkarolaukku 15cm: Laukun kehyksen leveys on 15cm, laukun leveys alhaalta on noin 19cm ja laukun korkeus on noin 20cm. Laukkuun on ommeltu noin 3cm leveä pohjaommel, joka antaa laukkuun mukavasti lisää tilaa. 

Kukkarolaukku 21cm: Laukun kehyksen leveys on 21cm. Laukun korkeus on noin 19cm, ja laukun keskivaiheen leveys on noin 28cm. Laukun alaosaan tehdyt noin 8cm pituiset ompeleet muotoilevat laukulle pohjan, joka tekee laukusta tilavan.

Arvosana
Mallinumero: 30001