Kukkarolaukku 21cm
Tilapäisesti loppu

Kukkarolaukku 21cm "Samassa ketjussa"

44,00 €
sis. 24 % ALV
Kukkarolaukku 21cm leveällä kehyksellä on tilava olkalaukku!
Tilapäisesti loppu

Kukkarolaukku 21cm leveällä kehyksellä on tilava olkalaukku, jonne mahtuu puhelimen ja kukkaron lisäksi hyvin vielä muutakin. Laukun korkeus on noin 19cm, ja laukun keskivaiheen leveys on noin 28cm. Laukun alaosaan tehdyt noin 8cm pituiset ompeleet muotoilevat laukulle pohjan, joka tekee laukusta tilavan. Laukku aukeaa niin, että laukussa olevat tavarat ovat myös helposti löydettävissä.

Laukun päällikankaana on ylellinen paksu ökö-tex 100 sertifioitu 100% puuvillasatiini, joka on painettu Suomessa. Laukun kuvioiden kohdistukset vaihtelevat laukuissa kankaan kuosin mukaan.

Laukun vuorikangas on Suomessa värjättyä 100% puuvillaa.

Laukun tukimateriaalina on käytetty Suomessa 100% kierrätyskuidusta valmistettua huopaa, joka lisää laukun ryhdikkyyttä.

Laukun hintaan kuuluu musta polypropeeni olkahihna, jonka pituus on säädettävissä n.75-150 cm välillä. Hihna kiinnitetään laukkuun hakasilla, joten hihna on myös helppo irrottaa.

Laukku on mahdollista tilata lisähintaan myös pehmeämmällä puuvillahihnalla, jonka pituus on  säädettävissä noin 75-150cm välillä, tai tyylikkäällä ketjuhihnalla, jonka pituus on noin 125cm+kiinnityshakaset. 

Käsinpesu.

Vain tuotteen ostaneilla asiakkailla on mahdollisuus kirjoittaa tuotteesta arvostelu!
Sari

Kaunis laukku

Kivan kokoinen laukku johon mahtuu kaikki tarpeellinen.
Sari

Kukkarolaukku

Ihana, odotettua tilavampi laukku ja nopea toimitus, kiitos! Erittäin hyvä ostos.
Elina

Kukkarolaukku 21 cm

Olen ollut tyytyväinen ostamaani laukkuun. Se on huolellisesti valmistettu laadukkaasta kankaasta ja laukun vuori on plussaa.
Sini

Näppärä pikku laukku

Tämä laukku on juuri sopivan kokoinen. Siihen mahtuu puhelin ja lompakko sekä muuta tarpeellista tavaraa. Kaupassa käydessä pipo ja hanskat mahtuivat mukavasti laukkuun. Laukku on myös kivan näköinen.
Mirja Palmu

Kukkarolaukku

Kiitos toimitus tuli nopeasti ja laukku tuli heti käyttöön. Kukkaro oli kiva myöskin käytössä. Kangas valikoima voisi laajentaa tulevaisuudessa.
Jaana Kainus

21 cm kukkarolaukku"samassa ketjussa"

Aivan huikean ihana laukku.
Tilava ku mikä.
Kesäksi tilaan uuden ja myös kukkaron. Joka paikassa olen mainostanut mistä laukkuni ostin ja ylistänyt teitä.
Ritva

Kukkarolaukku

Aivan ihana. Todella hyvin tehty. Sopivan kokoinen, sopii kukkaro, kännykkä ja aurinkolasit yms. Laadukas kuten kännykkä laukku, joka minulla on entuudestaan.
Mallinumero: 000551

Tuotearvostelut

Ainoastaan tuotteen ostaneilla asiakkailla on mahdollisuus kirjoittaa tuotteesta arvostelu. Tällä tavoin on myös varmistettu, että kaikki sivustolta löytyvät tuotearvostelut ovat peräisin tuotteen ostaneilta ja tuotetta käyttäneiltä asiakkailta. (Verkkokauppa ei valitettavasti tunnista aina hymiöitä, joten verkkokaupassa näkyvissä tuotearvosteluissa hymiöt korvaantuvat joskus kysymysmerkeillä.)


Tuotekuvissa värisävyt pyritään näyttämään mahdollisimman oikeina. Huomaathan kuitenkin, että toisinaan väri saattaa kankaassa näkyä hieman erilaisena kuin kuvassa, ja värisävyt saattavat myös hieman vaihdella riippuen siitä, millä laitteella kuvia katsotaan.

Onko Sinulla kysyttävää tuotteesta?
Ota yhteyttä!

Jos haluat lisätietoja tuotteesta, tai jos toivomasi tuote oli tilapäisesti loppu, otathan yhteyttä! Kerrothan viestissä myös, mitä tuotetta tiedustelu koskee. Viesteihin vastataan aina mahdollisimman pian, yleensä aina yhden arkipäivän kuluessa.