Kukkarolaukku 15cm

Kukkarolaukku 15cm "Samassa ketjussa"

33,50 €
sis. 24 % ALV
Kukkarolaukku 15cm leveällä kehyksellä on kohtuullisen pieni, mutta yllättävän tilava laukku!
Toimitus 1-3 arkipäivää

Kukkarolaukku 15cm leveällä kehyksellä on pieni, mutta yllättävän tilava pikkulaukku. Laukkuun on ommeltu noin 3cm leveä pohjaommel, joka antaa laukkuun mukavasti lisää tilaa. Laukun leveys alhaalta on noin 19cm ja laukun korkeus on noin 20cm..

Laukun päällikankaana on ylellinen paksu öko-tex 100 sertifioitu 100% puuvillasatiini, joka on painettu Suomessa. Laukun kuviointien kohdistus vaihtelee laukuissa kankaan kuosin mukaan.

Laukun vuorikangas on 100% puuvillaa.

Laukun tukimateriaalina on käytetty Suomessa 100% kierrätyskuidusta valmistettua huopaa, joka lisää laukun ryhdikkyyttä.

Laukun hintaan kuuluu musta polypropeeni olkahihna, jonka pituus on säädettävissä n.75-150 cm välillä. Hihna kiinnitetään laukkuun hakasilla, joten hihna on myös helppo irrottaa.

Laukku on mahdollista tilata lisähintaan myös pehmeämmällä puuvillahihnalla, jonka pituus on  säädettävissä noin 75-150cm välillä, tai tyylikkäällä ketjuhihnalla, jonka pituus on noin 125cm+kiinnityshakaset. 

Käsinpesu.

Vain tuotteen ostaneilla asiakkailla on mahdollisuus kirjoittaa tuotteesta arvostelu!
Ulla

Ylitti odotukset

Todella siisti käsityön jälki ja todella nätti. Tilauksesta meni pari päivää ja laukku tupsahti postiluukusta. Nopsa ja hyvä palvelu!
Tuija

Hyvä ostos

Tilava ja kaunis kukkarolaukku, jolle varmasti tulee paljon käyttöä. Hyvin tehty ja ihana, ajaton kuosi.
Tarja Taatila

Kukkarolaukku 15 cm Samassa ketjussa

Tilaus tuli nopeasti vaikka joulukuussa tilasin. Ei jäänyt jouluruuhkiin. Kukkarolaukku tuli tyttärelle lahjaksi, kun vanha oli jo kulantanut kovassa käytössä. Kangas on mieluissa. Laukku tuli jälleen heti käyttöön, Sinne mahtuu kaikki tarpeellinen; pieni rahapussukka, kännykkä, avaimet ja pieni lääkerasia. Kukkarolaukku oli hyvä ostos.

Hyvää Uutta Vuotta !
terv.Tarja Taatila
Päivi Riihenmäki

Kukkarolaukku

Mahtava laukku tämäkin, hyvin mahtuu tavarat ja on kaiken lisäksi tyylikäs.
Kirsti Mäkelä

Kukkarolaukku ja rahapussi.

Taas tuli niin kaunis ja hyvin valmistettu , Samassa ketjussa oleva kukkarolaukku ja rahapussi.
Kirsi

Kukkarolaukku

Tilasin itselleni kukkarolaukun työlaukuksi. Mietin pitkään, että onko tämä koko (15cm) minun tarpeisiini riittävä. Mukaan pitää mahtua, puhelin, mielellään kaksi ja kaikenlaista muuta töissä tarvittavaa pikkutavaraa. Laukku on osoittautunut kauniiksi tilaihmeeksi ja kaikki tarpeellinen on kulkenut mukana helposti. Laukku tulee käyttöön varmasti myös vapaa-ajallakin.
Erja Helander

Saamassa ketjussa

Kiitos, olen tyytyväinen tuotteeseen. Jos jotain kehitettävää, niin pieni tasku laukun sisäpuolella olisi hyvä.
Mallinumero: 000553

Tuotearvostelut

Ainoastaan tuotteen ostaneilla asiakkailla on mahdollisuus kirjoittaa tuotteesta arvostelu. Tällä tavoin on myös varmistettu, että kaikki sivustolta löytyvät tuotearvostelut ovat peräisin tuotteen ostaneilta ja tuotetta käyttäneiltä asiakkailta. (Verkkokauppa ei valitettavasti tunnista aina hymiöitä, joten verkkokaupassa näkyvissä tuotearvosteluissa hymiöt korvaantuvat joskus kysymysmerkeillä.)


Tuotekuvissa värisävyt pyritään näyttämään mahdollisimman oikeina. Huomaathan kuitenkin, että toisinaan väri saattaa kankaassa näkyä hieman erilaisena kuin kuvassa, ja värisävyt saattavat myös hieman vaihdella riippuen siitä, millä laitteella kuvia katsotaan.