Kukkaro 8cm
Kukkaro 8cm

Kukkaro 8cm "Lapinkoirat"

12,00 €
sis. 24 % ALV
Yksiosainen kukkaro, johon mahtuvat sekä maksukortit että korttikotelo.

Tässä yksiosaisessa kukkarossa on 8cm leveä kehys. Kukkaron korkeus on noin 13cm ja leveys alhaalta noin 11cm. Kukkaroon mahtuvat maksukortit ja korttikotelo.

Kukkaron päällikangas on 100% puuvillaa. Kangas on painettu Euroopassa eurooppalaiset ympäristöystävällisyysvaatimukset täyttävillä GOTS 6.0 ja OEKO TEX 100 sertifioiduilla musteilla.

Kukkaron vuorikangas on Suomessa värjättyä 100% puuvillaa.

Kukkaron kuvioinnit vaihtelevat kukkaroissa kankaan kuosin mukaan.

Käsinpesu.

Halutessasi voit esittää toiveen kankaan kohdistuksesta eli siitä, minkä värinen lapinkoira tuotteesta löytyy. Huomioithan, että mikäli toivomasi kaltaista tuotetta ei ole heti valmiina, tuotteen toimitusaika saattaa olla pidempi. Mikäli toiveen toteuttaminen ei kohtuullisessa aikataulussa ole mahdollista esimerkiksi kankaan tilapäisen loppumisen vuoksi, saat ilmoituksen sähköpostitse ennen tuotteen lähettämistä.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: 800057

Tuotearvostelut

Ainoastaan tuotteen ostaneilla asiakkailla on mahdollisuus kirjoittaa tuotteesta arvostelu. Tällä tavoin on myös varmistettu, että kaikki sivustolta löytyvät tuotearvostelut ovat peräisin tuotteen ostaneilta ja tuotetta käyttäneiltä asiakkailta.