Tuplakukkaro 10cm
Tuplakukkaro 10cm

Tuplakukkaro 10cm "Lapinkoirat"

21,00 €
sis. 24 % ALV
Tilava kaksiosainen kukkaro 10cm leveällä kehyksellä.

Tässä tilavassa tuplakukkarossa on nimensä mukaisesti kaksi taskua. Kukkaron kehyksen leveys on 10cm. Kukkaron korkeus on noin 14cm ja kukkaron leveys leveimmältä kohdalta noin 15 cm.

Tähän kukkaroon mahtuu myös isomman kokoinen ajokortti!

Kukkaron päällikangas on 100% puuvillaa. Kangas on painettu Euroopassa eurooppalaiset ympäristöystävällisyysvaatimukset täyttävillä GOTS 6.0 ja OEKO TEX 100 sertifioiduilla musteilla.

Kukkaron vuorikangas on Suomessa värjättyä 100% puuvillaa.

Kukkaron kuvioinnit vaihtelevat kukkaroissa kankaan kuosin mukaan.

Käsinpesu.

Halutessasi voit esittää toiveen kankaan kohdistuksesta eli siitä, minkä värinen lapinkoira tuotteesta löytyy. Huomioithan, että mikäli toivomasi kaltaista tuotetta ei ole heti valmiina, tuotteen toimitusaika saattaa olla pidempi. Mikäli toiveen toteuttaminen ei kohtuullisessa aikataulussa ole mahdollista esimerkiksi kankaan tilapäisen loppumisen vuoksi, saat ilmoituksen sähköpostitse ennen tuotteen lähettämistä.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: 1020044

Tuotearvostelut

Ainoastaan tuotteen ostaneilla asiakkailla on mahdollisuus kirjoittaa tuotteesta arvostelu. Tällä tavoin on myös varmistettu, että kaikki sivustolta löytyvät tuotearvostelut ovat peräisin tuotteen ostaneilta ja tuotetta käyttäneiltä asiakkailta.