Kännykkälaukku
Kännykkälaukku

Kännykkälaukku "Lapinkoirat"

27,50 €
sis. 24 % ALV
Pienessä kännykkälaukussa puhelin ja muut pienet tärkeät asiat kulkevat helposti mukana!

Kännykkälaukku 12cm leveällä kehyksellä on pieni ja näppärä laukku, jossa puhelin kulkee helposti mukana. Laukun leveys alhaalta on noin 15 cm ja laukun korkeus on noin 19 cm.

Laukun päällikangas on 100% puuvillaa. Kangas on  painettu Euroopassa eurooppalaiset ympäristöystävällisyysvaatimukset täyttävillä GOTS 6.0 ja OEKO TEX 100 sertifioiduilla musteilla.

Laukun vuorikangas on Suomessa värjättyä 100% puuvillaa.

Laukun tukimateriaalina on käytetty Suomessa 100% kierrätyskuidusta valmistettua huopaa, joka lisää laukun ryhdikkyyttä.

Laukku toimitetaan mustalla polypropeeni olkahihnalla, jonka pituus on säädettävissä n.75-150 cm välillä. Hihna kiinnitetään laukkuun hakasilla, joten hihna on myös helppo irrottaa.

Laukku on mahdollista tilata myös pehmeämmällä puuvillahihnalla tai ketjuhihnalla, joka tekee laukusta vieläkin tyylikkäämmän. Voit tilata laukun toisella hihnalla tästä linkistä: Hihnavaihtoehdot laukkuhin

Laukun kuvioinnin vaihtelevat laukuissa kankaan kuosin mukaan.

Käsinpesu.

Halutessasi voit esittää toiveen kankaan kohdistuksesta eli siitä, minkä värinen lapinkoira tuotteesta löytyy. Huomioithan, että mikäli toivomasi kaltaista tuotetta ei ole heti valmiina, tuotteen toimitusaika saattaa olla pidempi. Mikäli toiveen toteuttaminen ei kohtuullisessa aikataulussa ole mahdollista (esimerkiksi kankaan tilapäisen loppumisen vuoksi) saat ilmoituksen sähköpostitse ennen tuotteen lähettämistä.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: 000576

Tuotearvostelut

Ainoastaan tuotteen ostaneilla asiakkailla on mahdollisuus kirjoittaa tuotteesta arvostelu. Tällä tavoin on myös varmistettu, että kaikki sivustolta löytyvät tuotearvostelut ovat peräisin tuotteen ostaneilta ja tuotetta käyttäneiltä asiakkailta.