Tuplakukkaro 8cm
Tilapäisesti loppu

Tuplakukkaro 8cm "Sinivuokot"

19,00 €
sis. 24 % ALV
Pieni ja näppärä kaksiosainen kukkaro. Tähän kukkaroon mahtuvat sekä maksukortit että korttikotelo.
Tilapäisesti loppu

Tässä pienessä ja näppärässä tuplakukkarossa  on nimensä mukaisesti kaksi taskua.  Rahat ja kortit pysyvät tässä kukkarossa siis hyvässä järjestyksessä! 

Kukkaron kehyksen leveys on 8cm. Kukkaron leveys leveimmältä kohdalta on noin 12 cm ja kukkaron korkeus on noin 12 cm.

Tähän kukkaroon mahtuvat sekä maksukortit että korttikotelo.

Kukkaron päällikankaana on ylellinen paksu ökö-tex 100 sertifioitu 100% puuvillasatiini, joka on painettu Suomessa.

Kukkaron vuorikangas on 100% puuvillaa.

Käsinpesu.

Vain tuotteen ostaneilla asiakkailla on mahdollisuus kirjoittaa tuotteesta arvostelu!
Eija Mannila

Tuplakukkaro

Olen ollut tyytyväinen tuotteeseen. Ainut mitä värkkäsin kauan oli että millä kuosilla kyseisen kukkaron haluan. Kun kaikki olivat niiiin kauniita. Sit oli vaan pakko valita ja tykkään kovasti kukkarosta. On niin helppoa ku kortit toisella puolella ja rahat toisella puolella. Suosittelen.
Tuunanen Päivi

Arvostelu

Aivan ihana !
Susanna H

Sinivuokot

Ostin uuden kukkaron vanhan marimekon kukkaron tilalle ja olen erittäin tyytyväinen. Tämä uusi on paljon käytännöllisempi kuin entinen ja on myös kerännyt paljon kehuja. Aivan loistava ostos, hinta-laatu-suhde kohtaa hyvin ja kotimaisuus oli ehdoton vaade.
Mallinumero: 820070

Oikein hoidettuna tuotteesta on iloa pidempään!

Tuotearvostelut

Ainoastaan tuotteen ostaneilla asiakkailla on mahdollisuus kirjoittaa tuotteesta arvostelu. Tällä tavoin on myös varmistettu, että kaikki sivustolta löytyvät tuotearvostelut ovat peräisin tuotteen ostaneilta ja tuotetta käyttäneiltä asiakkailta. (Verkkokauppa ei valitettavasti tunnista aina hymiöitä, joten verkkokaupassa näkyvissä tuotearvosteluissa hymiöt korvaantuvat joskus kysymysmerkeillä.)


Tuotekuvissa värisävyt pyritään näyttämään mahdollisimman oikeina. Huomaathan kuitenkin, että toisinaan väri saattaa kankaassa näkyä hieman erilaisena kuin kuvassa, ja värisävyt saattavat myös hieman vaihdella riippuen siitä, millä laitteella kuvia katsotaan.

Onko Sinulla kysyttävää tuotteesta?
Ota yhteyttä!

Jos haluat lisätietoja tuotteesta, tai jos toivomasi tuote oli tilapäisesti loppu, otathan yhteyttä! Kerrothan viestissä myös, mitä tuotetta tiedustelu koskee. Viesteihin vastataan aina mahdollisimman pian, yleensä aina yhden arkipäivän kuluessa.