Penaali

Penaali "Anemone"

17,00 €
sis. 24 % ALV
Penaali-mallinen kukkaro kynille ja muille pienille tärkeille asioille.
Lähetetään 1-3 arkipäivän kuluessa

Penaalin kehyksen leveys on 18cm ja penaalin leveys leveimmältä kohdalta on noin 22cm. Penaalin korkeus on noin 12cm.

Penaalin päällikankaana on ylellinen paksu ökö-tex 100 sertifioitu 100% puuvillasatiini, joka on painettu Suomessa.

Penaalin vuorikangas on 100% puuvillaa.

Penaalin toisella puolella on tuotekuvaa vastaavat kukkakuvioinnit, mutta kuvioissa ja kuvioiden kohdistuksissa saattaa olla pieniä eroja. Penaalin toisen puolen kukkakuvioinnit vaihtelevat sattumanvaraisesti kankaan kuosin mukaan, ja toinen puoli saattaa myös olla kuvioinneiltaan hieman vaatimattomampi.

Käsinpesu.

Vain tuotteen ostaneilla asiakkailla on mahdollisuus kirjoittaa tuotteesta arvostelu!
Johanna

Ihana❤️

Kaunis ja hyvälaatuinen penaali. Kotimaisuus ja pienyrittäjyys iso plussa. Suosittelen❤️
Mallinumero: 1800046

Oikein hoidettuna tuotteesta on iloa pidempään!

Tuotearvostelut

Ainoastaan tuotteen ostaneilla asiakkailla on mahdollisuus kirjoittaa tuotteesta arvostelu. Tällä tavoin on myös varmistettu, että kaikki sivustolta löytyvät tuotearvostelut ovat peräisin tuotteen ostaneilta ja tuotetta käyttäneiltä asiakkailta. (Verkkokauppa ei valitettavasti tunnista aina hymiöitä, joten verkkokaupassa näkyvissä tuotearvosteluissa hymiöt korvaantuvat joskus kysymysmerkeillä.)


Tuotekuvissa värisävyt pyritään näyttämään mahdollisimman oikeina. Huomaathan kuitenkin, että toisinaan väri saattaa kankaassa näkyä hieman erilaisena kuin kuvassa, ja värisävyt saattavat myös hieman vaihdella riippuen siitä, millä laitteella kuvia katsotaan.

Onko Sinulla kysyttävää tuotteesta?
Ota yhteyttä!

Jos haluat lisätietoja tuotteesta, tai jos toivomasi tuote oli tilapäisesti loppu, otathan yhteyttä! Kerrothan viestissä myös, mitä tuotetta tiedustelu koskee. Viesteihin vastataan aina mahdollisimman pian, yleensä aina yhden arkipäivän kuluessa.