Kukkarolaukku 21cm
Tilapäisesti loppu

Kukkarolaukku 21cm "Anemone"

44,00 €
sis. 24 % ALV
Kukkarolaukku 21cm leveällä kehyksellä on tilava olkalaukku!
Tilapäisesti loppu

Kukkarolaukku 21cm leveällä kehyksellä on tilava olkalaukku, jonne mahtuu puhelimen ja kukkaron lisäksi hyvin vielä muutakin. Laukun korkeus on noin 19cm, ja laukun keskivaiheen leveys on noin 28cm. Laukun alaosaan tehdyt noin 8cm pituiset ompeleet muotoilevat laukulle pohjan, joka tekee laukusta tilavan. Laukku aukeaa niin, että laukussa olevat tavarat ovat myös helposti löydettävissä.

Laukun päällikankaana on ylellinen paksu ökö-tex 100 sertifioitu 100% puuvillasatiini, joka on painettu Suomessa.

Laukun vuorikangas on Suomessa värjättyä 100% puuvillaa.

Laukun tukimateriaalina on käytetty Suomessa 100% kierrätyskuidusta valmistettua huopaa, joka lisää laukun ryhdikkyyttä.

Laukun hintaan kuuluu musta polypropeeni olkahihna, jonka pituus on säädettävissä n.75-150 cm välillä. Hihna kiinnitetään laukkuun hakasilla, joten hihna on myös helppo irrottaa.

Laukku on mahdollista tilata lisähintaan myös pehmeämmällä puuvillahihnalla, jonka pituus on  säädettävissä noin 75-150cm välillä, tai tyylikkäällä ketjuhihnalla, jonka pituus on noin 125cm+kiinnityshakaset. 

Käsinpesu.

Vain tuotteen ostaneilla asiakkailla on mahdollisuus kirjoittaa tuotteesta arvostelu!
Pauliina

Ihanin laukku jonka olen koskaan nähnyt

Aivan ihana laukku, laadukasta käsityötä hyvistä materiaaleista! Kuosina suosikkikukkani anemone. En voisi olla onnellisempi ja iloisempi! Erittäin nopea toimitus, tilaukseni oli pakattu ja lähetetty kuljetuspalvelun toimitettavaksi ennen kuin ehdin kissaa sanoa ja sain tästä heti ilmoituksen. Lisäksi lähetys saapui todella nopeasti ja oli mitä kauneimmin pakattu. Tämän parempaa ei palvelu voi olla! Lämmin kiitos ja maailman suurin suositus!
Tuija

Tyylikäs pikkulaukku

Ostin laukun äidilleni juhliin. Hän oli hyvin tyytyväinen siihen. Hinta-laatusuhde on erinomainen.
Jaana R.

Kukkarolaukku 21 cm, Anemone

Itselleni tuli Orvokkilaukku.Tämä menee Serkulle lahjaksi!Aivan ihana ja nopea toimitus!+++????
Sofia Koskela

Äitienpäivä lahja

Laukku oli juuri sellainen kuin olin ajatellutkin, annoin äidille vähän etuajassa ja tykkäsi kovasti! Kiitos paljon
Heidi

Kukkarolaukku

Nopea toimitus. Laukku on todella tilava, mahtuu kännykkä, rahapussukka, kalenteri, juomapullo, avaimet ja monta muuta tarpeellista asiaa. Tilasin lisäksi puuvillaisen hihnan joka oli kyllä järkihankinta.
Susan

Kaunis kuosi

Kukkarolaukku on erinomainen välikoko kukkaron ja käsilaukun välistä.
Mahtuu kuitenkin kaikki oleellinen mukaan.
Kangas on varsin laadukas.
Mallinumero: 000580

Oikein hoidettuna tuotteesta on iloa pidempään!

Tuotearvostelut

Ainoastaan tuotteen ostaneilla asiakkailla on mahdollisuus kirjoittaa tuotteesta arvostelu. Tällä tavoin on myös varmistettu, että kaikki sivustolta löytyvät tuotearvostelut ovat peräisin tuotteen ostaneilta ja tuotetta käyttäneiltä asiakkailta. (Verkkokauppa ei valitettavasti tunnista aina hymiöitä, joten verkkokaupassa näkyvissä tuotearvosteluissa hymiöt korvaantuvat joskus kysymysmerkeillä.)


Tuotekuvissa värisävyt pyritään näyttämään mahdollisimman oikeina. Huomaathan kuitenkin, että toisinaan väri saattaa kankaassa näkyä hieman erilaisena kuin kuvassa, ja värisävyt saattavat myös hieman vaihdella riippuen siitä, millä laitteella kuvia katsotaan.

Onko Sinulla kysyttävää tuotteesta?
Ota yhteyttä!

Jos haluat lisätietoja tuotteesta, tai jos toivomasi tuote oli tilapäisesti loppu, otathan yhteyttä! Kerrothan viestissä myös, mitä tuotetta tiedustelu koskee. Viesteihin vastataan aina mahdollisimman pian, yleensä aina yhden arkipäivän kuluessa.