Kukkarolaukku 15cm

Kukkarolaukku 15cm "Anemone"

33,50 €
sis. 24 % ALV
Kukkarolaukku 15cm leveällä kehyksellä on kohtuullisen pieni, mutta yllättävän tilava laukku!
Lähetetään 1-3 arkipäivän kuluessa

Kukkarolaukku 15cm leveällä kehyksellä on pieni, mutta yllättävän tilava pikkulaukku. Laukkuun on ommeltu noin 3cm leveä pohjaommel, joka antaa laukkuun mukavasti lisää tilaa. Laukun leveys alhaalta on noin 19cm ja laukun korkeus on noin 20cm..

Laukun päällikankaana on ylellinen paksu öko-tex 100 sertifioitu 100% puuvillasatiini, joka on painettu Suomessa.

Laukun vuorikangas on 100% puuvillaa.

Laukun tukimateriaalina on käytetty Suomessa 100% kierrätyskuidusta valmistettua huopaa, joka lisää laukun ryhdikkyyttä.

Laukun hintaan kuuluu musta polypropeeni olkahihna, jonka pituus on säädettävissä n.75-150 cm välillä. Hihna kiinnitetään laukkuun hakasilla, joten hihna on myös helppo irrottaa.

Laukku on mahdollista tilata lisähintaan myös pehmeämmällä puuvillahihnalla, jonka pituus on  säädettävissä noin 75-150cm välillä, tai tyylikkäällä ketjuhihnalla, jonka pituus on noin 125cm+kiinnityshakaset. 

Laukun etupuolelle on kohdistettu tuotekuvaa vastaava kukkakuvio. Laukun taustapuolen kuvioinnit vaihtelevat laukuissa sattumanvaraisesti kankaan kuosin mukaan, ja taustapuoli saattaa olla vaatimattomampi.

Käsinpesu.

Vain tuotteen ostaneilla asiakkailla on mahdollisuus kirjoittaa tuotteesta arvostelu!
ArjaL

Anemone kukkarolaukku

Superihana, yllättävän tilava kukkarolaukku. Todella laadukas kangas, täysi 10.
Leena

Anemone kukkarolaukku

Suloinen laukku. Kaunis kukkakuosi. Hohtava pinta. Ilolla laitoin ollaleni klassiksen musiikin konserttiin. Kännykkä, avaimet, huulipuna ja maksukortti mahtui helposti.
Siiri

Kukkarolaukku Anemone

Aivan ihana laukku! Tosi laadukasta ja hyvää työtä. Pikkukukkaro ei häpee isomman vieressä. Arvostan.
Ulla

Kiva kesälaukku

Tilasin Anemone-laukun, toimitus oli tosi nopea, laukku on kaunis ja hyvin viimeistelty ja reilun kokoinen niin että siihen sopii kännykkä ja aurinkolasit.
Marjatta Juppi

Arvostelu kukkarolaukusta Anemone

Tuote vastasi täysin annettua kuvaa tuotteesta ja toimitus oli nopea ja suoraan postilaatikkoon. Kiitos!
Anina

Laadukas tuote

Kotimaista laadukasta käsityötä kaikin puolin ja nopea toimitus
Piia

Kukkarolaukku

Nopealla toimituksella tuli todella siististi valmistettu laukku. Hyvän kokoinen, mahtuu kännykkä ja silmälasikotelo. Pidin puuvillahihnasta jonka valitsin laukkuun.
Mia

Kukkarolaukku

Todella kaunis ja hyvälaatuinen laukku. Juuri sopivan kokoinen puhelimelle, rahapussille ja avaimille. Hihna riittävän pitkä olan yli heitettäväksi. Lämmin suositus!
Johanna

Kesän mukavin laukku

Nopea toimitus, ihana kuosi, näppärän kokoinen.
Erja

Kukkarolaukku

Laukku kuin karkki. Lisäksi näppärän kokoinen.
Mallinumero: 000581

Oikein hoidettuna tuotteesta on iloa pidempään!

Tuotearvostelut

Ainoastaan tuotteen ostaneilla asiakkailla on mahdollisuus kirjoittaa tuotteesta arvostelu. Tällä tavoin on myös varmistettu, että kaikki sivustolta löytyvät tuotearvostelut ovat peräisin tuotteen ostaneilta ja tuotetta käyttäneiltä asiakkailta. (Verkkokauppa ei valitettavasti tunnista aina hymiöitä, joten verkkokaupassa näkyvissä tuotearvosteluissa hymiöt korvaantuvat joskus kysymysmerkeillä.)


Tuotekuvissa värisävyt pyritään näyttämään mahdollisimman oikeina. Huomaathan kuitenkin, että toisinaan väri saattaa kankaassa näkyä hieman erilaisena kuin kuvassa, ja värisävyt saattavat myös hieman vaihdella riippuen siitä, millä laitteella kuvia katsotaan.

Onko Sinulla kysyttävää tuotteesta?
Ota yhteyttä!

Jos haluat lisätietoja tuotteesta, tai jos toivomasi tuote oli tilapäisesti loppu, otathan yhteyttä! Kerrothan viestissä myös, mitä tuotetta tiedustelu koskee. Viesteihin vastataan aina mahdollisimman pian, yleensä aina yhden arkipäivän kuluessa.