Kukkaro 8cm

Kukkaro 8cm "Repolainen"

12,00 €
sis. 24 % ALV
Yksiosainen kukkaro, johon mahtuvat sekä maksukortit että korttikotelo.

Tässä yksiosaisessa kukkarossa on 8cm leveä kehys. Kukkaron korkeus on noin 13cm ja leveys alhaalta noin 11cm. Kukkaroon mahtuvat maksukortit ja korttikotelo.

Kukkaron päällikankaana on ylellinen paksu ökö-tex 100 sertifioitu 100% puuvillasatiini, joka on painettu Suomessa.

Kukkaron vuorikgas on 100% puuvillaa.

Käsinpesu.

Repolainen-kuosin on Käsityöpajalle suunnitellut Sanna Lång.

Vain tuotteen ostaneilla asiakkailla on mahdollisuus kirjoittaa tuotteesta arvostelu!
Miitsu

Repolais tuotteet

Todella ihana kuosi ,vei sydämmen heti
Reetta

Kukkaro

Kukkaro oli aivan ihana, kuosi täydellinen ja koko juuri sopiva! Tuote tuli todella nopeasti ja ylitti kaikki odotukseni! Varmasti tilaan jatkossakin täältä!
Päivi Riihenmäki

Repolainen

Mies ihastui tähän täysin ja halusi itselleen kolikkopussiksi. On tykännyt tästä kovasti ja on kuulema sopivan kokoinen ja hyvin taskuun sopiva.
Sanna

Tyytyväinen asiakas

Aivan ihana ja laadukas kukkaro! Mieltä lämmitti erityisesti Villaa & Lankaa yrityksen ihmisläheisyys - toimituksen mukana tuli vielä pieni kiitoskortti ja tilaukseni oli pakattu huolellisesti. Tilaan mielelläni jatkossakin tältä yritykseltä.
Saimi

Kukkaro 8cm repolainen

Hyvä laatu Kaunis kuvio.
Mallinumero: 800061

Oikein hoidettuna tuotteesta on iloa pidempään!

Tuotearvostelut

Ainoastaan tuotteen ostaneilla asiakkailla on mahdollisuus kirjoittaa tuotteesta arvostelu. Tällä tavoin on myös varmistettu, että kaikki sivustolta löytyvät tuotearvostelut ovat peräisin tuotteen ostaneilta ja tuotetta käyttäneiltä asiakkailta. (Verkkokauppa ei valitettavasti tunnista aina hymiöitä, joten verkkokaupassa näkyvissä tuotearvosteluissa hymiöt korvaantuvat joskus kysymysmerkeillä.)


Tuotekuvissa värisävyt pyritään näyttämään mahdollisimman oikeina. Huomaathan kuitenkin, että toisinaan väri saattaa kankaassa näkyä hieman erilaisena kuin kuvassa, ja värisävyt saattavat myös hieman vaihdella riippuen siitä, millä laitteella kuvia katsotaan.

Onko Sinulla kysyttävää tuotteesta?
Ota yhteyttä!

Jos haluat lisätietoja tuotteesta, tai jos toivomasi tuote oli tilapäisesti loppu, otathan yhteyttä! Kerrothan viestissä myös, mitä tuotetta tiedustelu koskee. Viesteihin vastataan aina mahdollisimman pian, yleensä aina yhden arkipäivän kuluessa.