Kukkarolaukku 15cm

Kukkarolaukku 15cm "Repolainen"

33,50 €
sis. 24 % ALV
Kukkarolaukku 15cm leveällä kehyksellä on kohtuullisen pieni, mutta yllättävän tilava laukku!

Kukkarolaukku 15cm leveällä kehyksellä on pieni, mutta yllättävän tilava pikkulaukku. Laukkuun on ommeltu noin 3cm leveä pohjaommel, joka antaa laukkuun mukavasti lisää tilaa. Laukun leveys alhaalta on noin 19cm ja laukun korkeus on noin 20cm..

Laukun päällikankaana on ylellinen paksu öko-tex 100 sertifioitu 100% puuvillasatiini, joka on painettu Suomessa. Laukun kuviontien kohdistus vaihtelee kankaan kuosin mukaan.

Laukun vuorikangas on 100% puuvillaa.

Laukun tukimateriaalina on käytetty Suomessa 100% kierrätyskuidusta valmistettua huopaa, joka lisää laukun ryhdikkyyttä.

Laukun hintaan kuuluu musta polypropeeni olkahihna, jonka pituus on säädettävissä n.75-150 cm välillä. Hihna kiinnitetään laukkuun hakasilla, joten hihna on myös helppo irrottaa.

Laukku on mahdollista tilata lisähintaan myös pehmeämmällä puuvillahihnalla, jonka pituus on  säädettävissä noin 75-150cm välillä, tai tyylikkäällä ketjuhihnalla, jonka pituus on noin 125cm+kiinnityshakaset. 

Käsinpesu.

Repolainen-kuosin on Käsityöpajalle suunnitellut Sanna Lång.

Vain tuotteen ostaneilla asiakkailla on mahdollisuus kirjoittaa tuotteesta arvostelu!
Ulla Suhonen

Repolainen

Aivan ihana????Paljon kehuja saanut muilta ja kyselyjä mistä tälläisia saa.Villaa ja Lankaa????????Olen niin tyytyväinen tähän Repolaiseen????
Marjatta Tervahartiala

Repolainen

Kiitos, toimitus tuli hyvin nopeasti. Repolainen on minulle oikean kokoinen ja siinä on mukavasti tvistiä. Puhelin, lompakko ja avaimet mahtuvat kyytiin. Kauan harkitsin, tilaanko tumman sinisen pellavaisen vai ..... Oli hyvä päätös.
Hyvää vuotta 2024!
Virve Puikko

Repolainen

Kaunis kuosinen laukku ja kukkaro.laadukas,hyvin huolellisesti tehty tuote.nopea toimitus.
Merja

Repolainen

Hyvän kokoinen laukku. Mahtuu kaksi isoa puhelinta ja avaimet mikä oli ostaessa ajatus. Kuosi on saanut ihailevia kommentteja muiltakin.
Merja Söderholm

Repolainen 15cm

Kiitos, Repolainen kukkarolaukku 15cm tuli perille. On tosiaan "pieni", mutta tilava laukku. Siihen mahtuu kaikki tarvittava, puhelin, kukkaro, pieni kalenteri ja aurinkolasit. Olen tyytyväinen ostokseeni.
Saimi

Kukkarolaukku repolainen

Hyvä laatu Kaunis kuosi
Mallinumero: 000587

Oikein hoidettuna tuotteesta on iloa pidempään!

Tuotearvostelut

Ainoastaan tuotteen ostaneilla asiakkailla on mahdollisuus kirjoittaa tuotteesta arvostelu. Tällä tavoin on myös varmistettu, että kaikki sivustolta löytyvät tuotearvostelut ovat peräisin tuotteen ostaneilta ja tuotetta käyttäneiltä asiakkailta. (Verkkokauppa ei valitettavasti tunnista aina hymiöitä, joten verkkokaupassa näkyvissä tuotearvosteluissa hymiöt korvaantuvat joskus kysymysmerkeillä.)


Tuotekuvissa värisävyt pyritään näyttämään mahdollisimman oikeina. Huomaathan kuitenkin, että toisinaan väri saattaa kankaassa näkyä hieman erilaisena kuin kuvassa, ja värisävyt saattavat myös hieman vaihdella riippuen siitä, millä laitteella kuvia katsotaan.

Onko Sinulla kysyttävää tuotteesta?
Ota yhteyttä!

Jos haluat lisätietoja tuotteesta, tai jos toivomasi tuote oli tilapäisesti loppu, otathan yhteyttä! Kerrothan viestissä myös, mitä tuotetta tiedustelu koskee. Viesteihin vastataan aina mahdollisimman pian, yleensä aina yhden arkipäivän kuluessa.