Kännykkälaukku

Kännykkälaukku "Repolainen"

27,50 €
sis. 24 % ALV
Kännykkälaukku on näppärä pikkulaukku, jossa puhelin ja muut pienet tärkeät asiat kulkevat helposti mukana!

Kännykkälaukku 12cm leveällä kehyksellä on pieni ja näppärä laukku, jossa puhelin kulkee helposti mukana. Laukun leveys alhaalta on noin 15 cm ja laukun korkeus on noin 19 cm.

Laukun päällikankaana on ylellinen paksu ökö-tex 100 sertifioitu 100% puuvillasatiini, joka on painettu Suomessa. Laukun kuvioinnit vaihtelevat kankaan kuosin mukaan.

Laukun vuorikangas on 100% puuvillaa.

Laukun tukimateriaalina on käytetty Suomessa 100% kierrätyskuidusta valmistettua huopaa, joka lisää laukun ryhdikkyyttä.

Laukun hintaan kuuluu musta polypropeeni olkahihna, jonka pituus on säädettävissä n.75-150 cm välillä. Hihna kiinnitetään laukkuun hakasilla, joten hihna on myös helppo irrottaa.

Laukku on mahdollista tilata lisähintaan myös pehmeämmällä puuvillahihnalla, jonka pituus on  säädettävissä noin 75-150cm välillä, tai tyylikkäällä ketjuhihnalla, jonka pituus on noin 125cm+kiinnityshakaset. 

Käsinpesu.

Repolainen-kuosin on Käsityöpajalle suunnitellut Sanna Lång.

Vain tuotteen ostaneilla asiakkailla on mahdollisuus kirjoittaa tuotteesta arvostelu!
Leena Peltoniemi

Repolaiset

Lahjaksi viimekesän mansikkatytölle,hän ihastui ikihyviksi.!! Kauniita nämä ovat kuvissakin,mutta miten Kaunis "Repolainen" on olkapäällä me kaikki Tykkäsimme!!
Heidi

Kaunis ja kestävä laukku.

Heti ensimmäisenä työpäivänä,kun käytin tätä ihanaa kettulaukkua, niin moni kysyi minulta, mistä näin kauniita laukkuja saa. Kestävän oloinen, katseen kääntävä laukku! Todella tyytyväinen. :)
Merja Kivelä

Kännykkälaukku

Kännykkälaukku on aivan ihana, just sellainen kun ajattelinkin. Hyvin ja huolellisesti tehty. Ihastuin totaalisesti ja nyt himoitsen siihen kaveriksi pientä tuplakukkaroa.

Oli myös ilo avata lähetys kun oli niin kauniisti pakattu silkkipaperiin, suljettu kauniilla sydäntarralla. Huomasi kaikesta että on rakkaudella tehty.

Nopea toimitus myös plussaa joten ei voi muuta kuin antaa 10+

Ihanaa aurinkoista kevättä / kesää toivottelee onnellinen ”Repolaisen” omistaja.
Mallinumero: 000588

Oikein hoidettuna tuotteesta on iloa pidempään!

Tuotearvostelut

Ainoastaan tuotteen ostaneilla asiakkailla on mahdollisuus kirjoittaa tuotteesta arvostelu. Tällä tavoin on myös varmistettu, että kaikki sivustolta löytyvät tuotearvostelut ovat peräisin tuotteen ostaneilta ja tuotetta käyttäneiltä asiakkailta. (Verkkokauppa ei valitettavasti tunnista aina hymiöitä, joten verkkokaupassa näkyvissä tuotearvosteluissa hymiöt korvaantuvat joskus kysymysmerkeillä.)


Tuotekuvissa värisävyt pyritään näyttämään mahdollisimman oikeina. Huomaathan kuitenkin, että toisinaan väri saattaa kankaassa näkyä hieman erilaisena kuin kuvassa, ja värisävyt saattavat myös hieman vaihdella riippuen siitä, millä laitteella kuvia katsotaan.

Onko Sinulla kysyttävää tuotteesta?
Ota yhteyttä!

Jos haluat lisätietoja tuotteesta, tai jos toivomasi tuote oli tilapäisesti loppu, otathan yhteyttä! Kerrothan viestissä myös, mitä tuotetta tiedustelu koskee. Viesteihin vastataan aina mahdollisimman pian, yleensä aina yhden arkipäivän kuluessa.