Kukkarolaukku 21cm

Kukkarolaukku 21cm "Orvokit"

44,00 €
sis. 24 % ALV
Kukkarolaukku 21cm leveällä kehyksellä on tilava olkalaukku!
Lähetetään 3-7 arkipäivän kuluessa

Kukkarolaukku 21cm leveällä kehyksellä on tilava olkalaukku, jonne mahtuu puhelimen ja kukkaron lisäksi hyvin vielä muutakin. Laukun korkeus on noin 19cm, ja laukun keskivaiheen leveys on noin 28cm. Laukun alaosaan tehdyt noin 8cm pituiset ompeleet muotoilevat laukulle pohjan, joka tekee laukusta tilavan. Laukku aukeaa niin, että laukussa olevat tavarat ovat myös helposti löydettävissä.

Laukun päällikankaana on ylellinen paksu ökö-tex 100 sertifioitu 100% puuvillasatiini, joka on painettu Suomessa.

Laukun vuorikangas on Suomessa värjättyä 100% puuvillaa.

Laukun tukimateriaalina on käytetty Suomessa 100% kierrätyskuidusta valmistettua huopaa, joka lisää laukun ryhdikkyyttä.

Laukun hintaan kuuluu musta polypropeeni olkahihna, jonka pituus on säädettävissä n.75-150 cm välillä. Hihna kiinnitetään laukkuun hakasilla, joten hihna on myös helppo irrottaa.

Laukku on mahdollista tilata lisähintaan myös pehmeämmällä puuvillahihnalla, jonka pituus on  säädettävissä noin 75-150cm välillä, tai tyylikkäällä ketjuhihnalla, jonka pituus on noin 125cm+kiinnityshakaset. 

Käsinpesu.

Vain tuotteen ostaneilla asiakkailla on mahdollisuus kirjoittaa tuotteesta arvostelu!
Eikku

Erittäin hyvä tuote ja palvelu

Kylläpä oli ilo saada paketti ja pakettia avatessani tulin erittäin iloiseksi, kun päällä oli sydän, jolla paketti oli suljettu. Ja mukana vielä kortti!
Ja itse tuote oli juuri sellainen kuin olin ajatellutkin. Laukku on muhkea ja erittäin napakkaa kangasta. Suosittelen tätä kaikille! Aivan loistava.
Kirsi

Lämmin kiitos ihanasta joululahjasta!

Äitini on todella ihastunut orvokkilaukkuun, kun rakastaa orvokkeja ja violettia.
Marketta

orvokki kukkarolaukku

Korkealaatuinen tuote. Hienoa käsityötä. Kuosi tosi kaunuis. Suosittelen!
Anne

Hieno orvokki laukku

Hei, pidin todella hienosta laukusta ja sen kauniista orvokki kankaasta.
Maaria

Ihana!

Aivan upea kuosi! Laukun malli on kaunis, samoin työn jälki.
Tuulia

Orvokki laukku

Nopea toimitus ja todella kaunis laukku. Yllättävän tilava. Tulevan kevään ja kesän lempilaukkuni.
Kiitos.
Jaana R.

Kukkarolaukku 21 cm, Orvokit

Ihana laukku.Ihanaa materiaalia.Todella nopea toimitus!+++Ostin kaksi,toinen Serkulle lahjaksi.????
Ritva Karvonen

Orvokkilaukki 21cm

Olen laukkuun erittäin tyytyväinen. Lapseni tykkäsivät myös kun oli mukana siis laukku, äitienpäivälounaalla. Arvosana 10+
Riitta

Aivan ihana!

Ostin lahjaksi, aivan ihana! Laukku laadukas ja kangas kaunista. Juuri sellainen kuin kuvissa.
Mallinumero: 000586

Oikein hoidettuna tuotteesta on iloa pidempään!

Tuotearvostelut

Ainoastaan tuotteen ostaneilla asiakkailla on mahdollisuus kirjoittaa tuotteesta arvostelu. Tällä tavoin on myös varmistettu, että kaikki sivustolta löytyvät tuotearvostelut ovat peräisin tuotteen ostaneilta ja tuotetta käyttäneiltä asiakkailta. (Verkkokauppa ei valitettavasti tunnista aina hymiöitä, joten verkkokaupassa näkyvissä tuotearvosteluissa hymiöt korvaantuvat joskus kysymysmerkeillä.)


Tuotekuvissa värisävyt pyritään näyttämään mahdollisimman oikeina. Huomaathan kuitenkin, että toisinaan väri saattaa kankaassa näkyä hieman erilaisena kuin kuvassa, ja värisävyt saattavat myös hieman vaihdella riippuen siitä, millä laitteella kuvia katsotaan.

Onko Sinulla kysyttävää tuotteesta?
Ota yhteyttä!

Jos haluat lisätietoja tuotteesta, tai jos toivomasi tuote oli tilapäisesti loppu, otathan yhteyttä! Kerrothan viestissä myös, mitä tuotetta tiedustelu koskee. Viesteihin vastataan aina mahdollisimman pian, yleensä aina yhden arkipäivän kuluessa.