Kukkaro 8cm

Kukkaro 8cm "Kissanpäivät"

12,00 €
sis. 24 % ALV
Yksiosainen kukkaro, johon mahtuvat sekä maksukortit että korttikotelo.

Tässä yksiosaisessa kukkarossa on 8cm leveä kehys. Kukkaron korkeus on noin 13cm ja leveys alhaalta noin 11cm. Kukkaroon mahtuvat maksukortit ja korttikotelo.

Kukkaron päällikankaana on ylellinen paksu ökö-tex 100 sertifioitu 100% puuvillasatiini, joka on painettu Suomessa.

Kukkaron vuorikangas on 100% puuvillaa.

Huomaathan, että kukkaron kuviot ja kuvioiden kohdistukset vaihtelevat kukkaroissa kankaan kuosin mukaan!

Käsinpesu.

Kissanpäivät-kuosin on Käsityöpajalle suunnitellut Sanna Lång.

Vain tuotteen ostaneilla asiakkailla on mahdollisuus kirjoittaa tuotteesta arvostelu!
Maisa

Kissanpäivät- kukkaro 8cm

Kissakuosi on kissafanille oiva valinta. Kukkaro on tehty mielestäni laadukkaasta materiaalista. Painatuksen kaunis kissakuvio on selkeä yksityiskohtia myöten, ja kangas on sen verran paksua, että uskon kukkaron kestävän käytössä kauan.
Sanna-Mari

Kukkaro 8cm

Ostin tämän tyttärelle pyörän avaimia ja kotiavainta varten. Säilyttää sisällä myös kirjastokorttia. Sopii myös käytettäväksi normaalin kukkaron tapaan. Todella hyvä. Suosittelen!
Mallinumero: 800063

Oikein hoidettuna tuotteesta on iloa pidempään!

Tuotearvostelut

Ainoastaan tuotteen ostaneilla asiakkailla on mahdollisuus kirjoittaa tuotteesta arvostelu. Tällä tavoin on myös varmistettu, että kaikki sivustolta löytyvät tuotearvostelut ovat peräisin tuotteen ostaneilta ja tuotetta käyttäneiltä asiakkailta. (Verkkokauppa ei valitettavasti tunnista aina hymiöitä, joten verkkokaupassa näkyvissä tuotearvosteluissa hymiöt korvaantuvat joskus kysymysmerkeillä.)


Tuotekuvissa värisävyt pyritään näyttämään mahdollisimman oikeina. Huomaathan kuitenkin, että toisinaan väri saattaa kankaassa näkyä hieman erilaisena kuin kuvassa, ja värisävyt saattavat myös hieman vaihdella riippuen siitä, millä laitteella kuvia katsotaan.

Onko Sinulla kysyttävää tuotteesta?
Ota yhteyttä!

Jos haluat lisätietoja tuotteesta, tai jos toivomasi tuote oli tilapäisesti loppu, otathan yhteyttä! Kerrothan viestissä myös, mitä tuotetta tiedustelu koskee. Viesteihin vastataan aina mahdollisimman pian, yleensä aina yhden arkipäivän kuluessa.