Tuplakukkaro 10cm

Tuplakukkaro 10cm "Kissanpäivät"

21,00 €
sis. 24 % ALV
Tilava kaksiosainen kukkaro 10cm leveällä kehyksellä.

Tässä tilavassa tuplakukkarossa on nimensä mukaisesti kaksi taskua. Kukkaron kehyksen leveys on 10cm. Kukkaron korkeus on noin 14cm ja kukkaron leveys leveimmältä kohdalta noin 15 cm.

Tähän kukkaroon mahtuu myös isomman kokoinen ajokortti!

Kukkaron päällikankaana on ylellinen paksu ökö-tex 100 sertifioitu 100% puuvillasatiini, joka on painettu Suomessa.

Kukkaron vuorikangas on 100% puuvillaa.

Huomaathan, että kukkaron kuviot ja kuvioiden kohdistukset vaihtelevat kukkaroissa kankaan kuosin mukaan!

Käsinpesu.

Kissanpäivät-kuosin on Käsityöpajalle suunnitellut Sanna Lång.


Vain tuotteen ostaneilla asiakkailla on mahdollisuus kirjoittaa tuotteesta arvostelu!
Kissakukkaro

Aivan ihana!

Suuret kiitokset aivan ihanasta kukkarosta! Kukkaro on toimiva, ja sopivan kokoinen. Kukkaron kaksi taskua on ollut mukava lisä ja saa eroteltua kortit ja rahat erikohtaan.
Sanna-Mari

Tuplakukkaro 10cm

Kukkaroon sopii kortit ja setelit. Myös huulirasva ja tarvittaessa auton avaimet. Todella hyvän kokoinen. Ei liian iso eikä liian pieni. Hyvin menee myös takin taskuun.
Oona

Kukkaro

Toimitus tuli nopeasti perille, tuotekuvaus vastaa tuotetta hyvin. Kukkaron materiaali pehmeää ja kukkaroon mahtuu hyvin kortit ja setelit. Kukkaro on kerännyt jo kehuja mm. kaupan kassalla :)
Mallinumero: 1020050

Oikein hoidettuna tuotteesta on iloa pidempään!

Tuotearvostelut

Ainoastaan tuotteen ostaneilla asiakkailla on mahdollisuus kirjoittaa tuotteesta arvostelu. Tällä tavoin on myös varmistettu, että kaikki sivustolta löytyvät tuotearvostelut ovat peräisin tuotteen ostaneilta ja tuotetta käyttäneiltä asiakkailta. (Verkkokauppa ei valitettavasti tunnista aina hymiöitä, joten verkkokaupassa näkyvissä tuotearvosteluissa hymiöt korvaantuvat joskus kysymysmerkeillä.)


Tuotekuvissa värisävyt pyritään näyttämään mahdollisimman oikeina. Huomaathan kuitenkin, että toisinaan väri saattaa kankaassa näkyä hieman erilaisena kuin kuvassa, ja värisävyt saattavat myös hieman vaihdella riippuen siitä, millä laitteella kuvia katsotaan.

Onko Sinulla kysyttävää tuotteesta?
Ota yhteyttä!

Jos haluat lisätietoja tuotteesta, tai jos toivomasi tuote oli tilapäisesti loppu, otathan yhteyttä! Kerrothan viestissä myös, mitä tuotetta tiedustelu koskee. Viesteihin vastataan aina mahdollisimman pian, yleensä aina yhden arkipäivän kuluessa.