Tuplakukkaro 10cm

Tuplakukkaro 10cm "Kielo"

21,00 €
sis. 24 % ALV
Tilava kaksiosainen kukkaro 10cm leveällä kehyksellä.

Tässä tilavassa tuplakukkarossa on nimensä mukaisesti kaksi taskua. Kukkaron kehyksen leveys on 10cm. Kukkaron korkeus on noin 14cm ja kukkaron leveys leveimmältä kohdalta noin 15 cm.

Tähän kukkaroon mahtuu myös isomman kokoinen ajokortti!

Kukkaron päällikankaana on ylellinen paksu ökö-tex 100 sertifioitu 100% puuvillasatiini, joka on painettu Suomessa.

Kukkaron vuorikangas on 100% puuvillaa.

Huomaathan, että kukkaron kuviot ja kuvioiden kohdistukset vaihtelevat kukkaroissa kankaan kuosin mukaan!

Käsinpesu.

Vain tuotteen ostaneilla asiakkailla on mahdollisuus kirjoittaa tuotteesta arvostelu!
S

Kielo

Kuvassa väri kirkas, luonnossa nuhjuisempi. Kankaan laatu ei miellyttänyt minua.
Elisa Kallokoski

Näppärä kukkaro

Kielokuosi on livenä yhtä kaunis kuin kuvissa. Arvoin kahden kukkarokoon välillä ja valitsin tämän isomman. Voi olla, että pitää tilata pienempikin pikkulaukkua varten. Isompaan sujahtaa kortit ja muut pakolliset hyvin. Tuplakukkaron paras juttu onkin juuri se, että kortit ja kolikot voi olla omissa lokeroissaan. Sopivan tiukka, mutta saa kuitenkin auki ilman kikkailua.
Mallinumero: 1020051

Oikein hoidettuna tuotteesta on iloa pidempään!

Tuotearvostelut

Ainoastaan tuotteen ostaneilla asiakkailla on mahdollisuus kirjoittaa tuotteesta arvostelu. Tällä tavoin on myös varmistettu, että kaikki sivustolta löytyvät tuotearvostelut ovat peräisin tuotteen ostaneilta ja tuotetta käyttäneiltä asiakkailta. (Verkkokauppa ei valitettavasti tunnista aina hymiöitä, joten verkkokaupassa näkyvissä tuotearvosteluissa hymiöt korvaantuvat joskus kysymysmerkeillä.)


Tuotekuvissa värisävyt pyritään näyttämään mahdollisimman oikeina. Huomaathan kuitenkin, että toisinaan väri saattaa kankaassa näkyä hieman erilaisena kuin kuvassa, ja värisävyt saattavat myös hieman vaihdella riippuen siitä, millä laitteella kuvia katsotaan.

Onko Sinulla kysyttävää tuotteesta?
Ota yhteyttä!

Jos haluat lisätietoja tuotteesta, tai jos toivomasi tuote oli tilapäisesti loppu, otathan yhteyttä! Kerrothan viestissä myös, mitä tuotetta tiedustelu koskee. Viesteihin vastataan aina mahdollisimman pian, yleensä aina yhden arkipäivän kuluessa.