Kukkarolaukku 21cm

Kukkarolaukku 21cm "Kielo"

44,00 €
sis. 24 % ALV
Kukkarolaukku 21cm leveällä kehyksellä on tilava olkalaukku!
Lähetetään 3-7 arkipäivän kuluessa

Kukkarolaukku 21cm leveällä kehyksellä on tilava olkalaukku, jonne mahtuu puhelimen ja kukkaron lisäksi hyvin vielä muutakin. Laukun korkeus on noin 19cm, ja laukun keskivaiheen leveys on noin 28cm. Laukun alaosaan tehdyt noin 8cm pituiset ompeleet muotoilevat laukulle pohjan, joka tekee laukusta tilavan. Laukku aukeaa niin, että laukussa olevat tavarat ovat myös helposti löydettävissä.

Laukun päällikankaana on ylellinen paksu öko-tex 100 sertifioitu 100% puuvillasatiini, joka on painettu Suomessa.

Laukun vuorikangas on 100% puuvillaa.

Laukun tukimateriaalina on käytetty Suomessa 100% kierrätyskuidusta valmistettua huopaa, joka lisää laukun ryhdikkyyttä.

Laukun hintaan kuuluu musta polypropeeni olkahihna, jonka pituus on säädettävissä n.75-150 cm välillä. Hihna kiinnitetään laukkuun hakasilla, joten hihna on myös helppo irrottaa.

Laukku on mahdollista tilata lisähintaan myös pehmeämmällä puuvillahihnalla, jonka pituus on  säädettävissä noin 75-150cm välillä, tai tyylikkäällä ketjuhihnalla, jonka pituus on noin 125cm+kiinnityshakaset. 

Käsinpesu.

Vain tuotteen ostaneilla asiakkailla on mahdollisuus kirjoittaa tuotteesta arvostelu!
Maija-Liisa Heikkilä

Kielo kukkarolaukku 21cm

En huomannut esittely tekstistä että kangas oli himmeätä satiinia. Tämä oli mieleinen yllätys. Laukku on hyvin tehty ja juuri niin ihana kuin odotin jossei enemmänkin. Tavaraa kassiin meni reilusti siittä iso plussa.
Maarit

Kielo laukku

Ihana laukku, materiaali ja muutenkin laatu todella hyvä. Kaunis, kuva piti paikkansa. Olkahihnassa hyvin jatkovaraa, monesti tämä on puute. Ainoastaan sisätaskua jäin laukkuun kaipaamaan. Nopea toimitus.????
Jaana

Kukkarolaukku 21cm ” Kielo”

Näppäränkokoinen ja kaunis laukku. Tilava, laukkuun mahtuu hyvin lompakko, kännykkä ja avaimet. Tilaa jää vielä vaikka pienille kauneustuotteille. Minulla tämä laukku on jokapäiväisessä käytössä. Olen hyvin tyytyväinen ostokseeni
LeilaS

Kielo-laukku

Juuri sopivan kokoinen käsilaukuksi: mahtuu puhelin, rahapussi, avaimet ja nenäliinat. Puuvillahihna on jämäkkä, mutta pehmeä eikä raavi esim. villapaitaa, kun käytän hihnaa olan yli vietynä.
Leena V-K

Kielot

Ilahduin,kun näin tuotevalikoimissa kielo kankaasta tehdyn kukkaron ja kukkarolaukun.Oma syntymäpäiväni on Kielon nimipäivä 14.6.Usein saan kimpun kieloja,kielokortin jne.Nyt kukkaron ja kukkaropussin muodossa kielot ovat matkassani ympäri vuoden.Onnistunut kangasvalinta ja laadukas työnjälki
Tiia

Kukkarolaukku

Todella laadukkaan oloinen laukku, joka on juuri sopivan kokoinen arkipäivän tarvikkeille. Laukkua on jo ihasteltu ja olen saanut kertoa laukun alkuperän. Kiitos!
AIRA ERÄLUOTO

kielo

Laukku oli juuri sellainen kuin pitääkin. Olen joskus tehnyt laukkuja, mutta nyt eivät sormet enää taivu niin pikkutarkkaan työhön. Elän sitä ihmisen viimeistä aikaa, mutta pidän kuitenkin kauniista esineistä. Hyvää jatkoa ja menestystä teille.
Mallinumero: 000592

Oikein hoidettuna tuotteesta on iloa pidempään!

Tuotearvostelut

Ainoastaan tuotteen ostaneilla asiakkailla on mahdollisuus kirjoittaa tuotteesta arvostelu. Tällä tavoin on myös varmistettu, että kaikki sivustolta löytyvät tuotearvostelut ovat peräisin tuotteen ostaneilta ja tuotetta käyttäneiltä asiakkailta. (Verkkokauppa ei valitettavasti tunnista aina hymiöitä, joten verkkokaupassa näkyvissä tuotearvosteluissa hymiöt korvaantuvat joskus kysymysmerkeillä.)


Tuotekuvissa värisävyt pyritään näyttämään mahdollisimman oikeina. Huomaathan kuitenkin, että toisinaan väri saattaa kankaassa näkyä hieman erilaisena kuin kuvassa, ja värisävyt saattavat myös hieman vaihdella riippuen siitä, millä laitteella kuvia katsotaan.

Onko Sinulla kysyttävää tuotteesta?
Ota yhteyttä!

Jos haluat lisätietoja tuotteesta, tai jos toivomasi tuote oli tilapäisesti loppu, otathan yhteyttä! Kerrothan viestissä myös, mitä tuotetta tiedustelu koskee. Viesteihin vastataan aina mahdollisimman pian, yleensä aina yhden arkipäivän kuluessa.