Kaksiosainen kännykkälaukku

Kaksiosainen kännykkälaukku "Repolainen"

32,00 €
sis. 24 % ALV
Kaksiosainen kännykkälaukku on pieni ja näppärä kaksitaskuinen pikkulaukku.

Kaksiosaisessa kännykkälaukussa on kaksi erillistä taskua, eli laukku sopii esimerkiksi kahdelle puhelimelle. Laukun kehyksen leveys on 10cm. Laukun korkeus on noin 22cm ja laukun leveys laukun keskivaiheilta on noin 15cm. 

Laukun päällikankaana on ylellinen paksu ökö-tex 100 sertifioitu 100% puuvillasatiini, joka on painettu Suomessa.

Laukun vuorikangas on 100% puuvillaa.

Laukun hintaan kuuluu musta polypropeeni olkahihna, jonka pituus on säädettävissä n.75-150 cm välillä. Hihna kiinnitetään laukkuun hakasilla, joten hihna on myös helppo irrottaa.

Laukku on mahdollista tilata lisähintaan myös pehmeämmällä puuvillahihnalla, jonka pituus on  säädettävissä noin 75-150cm välillä, tai tyylikkäällä ketjuhihnalla, jonka pituus on noin 125cm+kiinnityshakaset. 

Käsinpesu.

Repolainen-kuosin on Käsityöpajalle suunnitellut Sanna Lång.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Mallinumero: 20005

Tuotearvostelut

Ainoastaan tuotteen ostaneilla asiakkailla on mahdollisuus kirjoittaa tuotteesta arvostelu. Tällä tavoin on myös varmistettu, että kaikki sivustolta löytyvät tuotearvostelut ovat peräisin tuotteen ostaneilta ja tuotetta käyttäneiltä asiakkailta. (Verkkokauppa ei valitettavasti tunnista aina hymiöitä, joten verkkokaupassa näkyvissä tuotearvosteluissa hymiöt korvaantuvat joskus kysymysmerkeillä.)


Tuotekuvissa värisävyt pyritään näyttämään mahdollisimman oikeina. Huomaathan kuitenkin, että toisinaan väri saattaa kankaassa näkyä hieman erilaisena kuin kuvassa, ja värisävyt saattavat myös hieman vaihdella riippuen siitä, millä laitteella kuvia katsotaan.