Kukkarolaukku 21cm
Tilapäisesti loppu

Kukkarolaukku 21cm "Niittykukat"

44,00 €
sis. 24 % ALV
Kukkarolaukku 21cm leveällä kehyksellä on tilava olkalaukku!
Tilapäisesti loppu

Kukkarolaukku 21cm leveällä kehyksellä on tilava olkalaukku, jonne mahtuu puhelimen ja kukkaron lisäksi hyvin vielä muutakin. Laukun korkeus on noin 19cm, ja laukun keskivaiheen leveys on noin 28cm. Laukun alaosaan tehdyt noin 8cm pituiset ompeleet muotoilevat laukulle pohjan, joka tekee laukusta tilavan. Laukku aukeaa niin, että laukussa olevat tavarat ovat myös helposti löydettävissä.

Laukun päällikankaana on ylellinen paksu öko-tex 100 sertifioitu 100% puuvillasatiini, joka on painettu Suomessa.

Laukun vuorikangas on 100% puuvillaa.

Laukun tukimateriaalina on käytetty Suomessa 100% kierrätyskuidusta valmistettua huopaa, joka lisää laukun ryhdikkyyttä.

Laukun hintaan kuuluu musta polypropeeni olkahihna, jonka pituus on säädettävissä n.75-150 cm välillä. Hihna kiinnitetään laukkuun hakasilla, joten hihna on myös helppo irrottaa.

Laukku on mahdollista tilata lisähintaan myös pehmeämmällä puuvillahihnalla, jonka pituus on  säädettävissä noin 75-150cm välillä, tai tyylikkäällä ketjuhihnalla, jonka pituus on noin 125cm+kiinnityshakaset. 

Kuvioiden kohdistus laukuissa vaihtelee kankaan kuosin mukaan.

Käsinpesu.

Vain tuotteen ostaneilla asiakkailla on mahdollisuus kirjoittaa tuotteesta arvostelu!
Tanja

Ihana kesäinen laukku

Laukku on tilava ja värit tosi voimakkaat myös luonnossa. Plussaa olisi jokin pieni sisätasku johon voisi pienemmät tavarat laittaa :)
Ritva Huhdanpää

Kukkarolaukku

Laukku tuli nopeasti ja aivan ihana kangas ja malli. Tämä oli neljäs teiltä tilaamani tuote ja kaikkiin olen ollut tosi tyytyväinen.
Ritva

Kukkarolaukku

Laukku on saapunut ja on juuri niin ihana kuin ajattelin. Laukkuun mahtuu kännykkä, lompakko, aurinkolasti ja muuta pientä oikein mainiosti.
Anne

Niittykukat

Tuote vaikuttaa siltä mitä luvattiin. Materiaalit ovat laadukkaita ja kauniita. Myöhemmin selviää, miten kestää käyttöä, mutta olen tyytyväinen kauniiseen laukkuun.
Silva

Aivan ihana laukku!

Todella nopea toimitus ja ystävällistä asiakaspalvelua, kun muutin mieleni laukun kuosin suhteen. Laukku todella mukavan kokoinen, ei yhtään liian pieni mutta ei isokaan. Täydellinen!
Ritva

Arvostelu

Erittäin hyvä ja laadukas tuote!
Mallinumero: 000595

Tuotearvostelut

Ainoastaan tuotteen ostaneilla asiakkailla on mahdollisuus kirjoittaa tuotteesta arvostelu. Tällä tavoin on myös varmistettu, että kaikki sivustolta löytyvät tuotearvostelut ovat peräisin tuotteen ostaneilta ja tuotetta käyttäneiltä asiakkailta. (Verkkokauppa ei valitettavasti tunnista aina hymiöitä, joten verkkokaupassa näkyvissä tuotearvosteluissa hymiöt korvaantuvat joskus kysymysmerkeillä.)


Tuotekuvissa värisävyt pyritään näyttämään mahdollisimman oikeina. Huomaathan kuitenkin, että toisinaan väri saattaa kankaassa näkyä hieman erilaisena kuin kuvassa, ja värisävyt saattavat myös hieman vaihdella riippuen siitä, millä laitteella kuvia katsotaan.

Onko Sinulla kysyttävää tuotteesta?
Ota yhteyttä!

Jos haluat lisätietoja tuotteesta, tai jos toivomasi tuote oli tilapäisesti loppu, otathan yhteyttä! Kerrothan viestissä myös, mitä tuotetta tiedustelu koskee. Viesteihin vastataan aina mahdollisimman pian, yleensä aina yhden arkipäivän kuluessa.