Kännykkälaukku

Kännykkälaukku "Niittykukat"

27,50 €
sis. 24 % ALV
Kännykkälaukku on näppärä pikkulaukku, jossa puhelin ja muut pienet tärkeät asiat kulkevat helposti mukana!
Lähetetään 1-3 arkipäivän kuluessa

Kännykkälaukku 12cm leveällä kehyksellä on pieni ja näppärä laukku, jossa puhelin kulkee helposti mukana. Laukun leveys alhaalta on noin 15 cm ja laukun korkeus on noin 19 cm.

Laukun päällikankaana on ylellinen paksu öko-tex 100 sertifioitu 100% puuvillasatiini, joka on painettu Suomessa.

Laukun vuorikangas on 100% puuvillaa.

Laukun tukimateriaalina on käytetty Suomessa 100% kierrätyskuidusta valmistettua huopaa, joka lisää laukun ryhdikkyyttä.

Laukun hintaan kuuluu musta polypropeeni olkahihna, jonka pituus on säädettävissä n.75-150 cm välillä. Hihna kiinnitetään laukkuun hakasilla, joten hihna on myös helppo irrottaa.

Laukku on mahdollista tilata lisähintaan myös pehmeämmällä puuvillahihnalla, jonka pituus on  säädettävissä noin 75-150cm välillä, tai tyylikkäällä ketjuhihnalla, jonka pituus on noin 125cm+kiinnityshakaset. 

Kuvioiden kohdistus vaihtelee kankaan kuosin mukaan.

Käsinpesu.

Vain tuotteen ostaneilla asiakkailla on mahdollisuus kirjoittaa tuotteesta arvostelu!
Anne Muukkonen

Kännykkälaukku

Kännykkälaukku on aivan ihana, hyvin tehtyä suomalaista käsityötä. Toimitus, sujui mutkattomasti.
Susanna

Näitä pitää olla useampi

Just täydellisen kokoinen kännykkä kukkaro. Täytyy sanoa että kalliimpi kilpailija kapenee. Itse tilasin tämän ketjulla, ja seuraavan ajattelin tilata normaalilla hihnalla, niin voi niitä vaihdella päittäin. Tänne mahtuu tosiaan juuri se kännykkä mitä aina tarvitsee, sekä lisäksi korttitasku, muuta ei tarvita. Ihana!
Pirkko

.Tuote arvostelu.

Nätti kännykkälaukku.
Mallinumero: 000597

Oikein hoidettuna tuotteesta on iloa pidempään!

Tuotearvostelut

Ainoastaan tuotteen ostaneilla asiakkailla on mahdollisuus kirjoittaa tuotteesta arvostelu. Tällä tavoin on myös varmistettu, että kaikki sivustolta löytyvät tuotearvostelut ovat peräisin tuotteen ostaneilta ja tuotetta käyttäneiltä asiakkailta. (Verkkokauppa ei valitettavasti tunnista aina hymiöitä, joten verkkokaupassa näkyvissä tuotearvosteluissa hymiöt korvaantuvat joskus kysymysmerkeillä.)


Tuotekuvissa värisävyt pyritään näyttämään mahdollisimman oikeina. Huomaathan kuitenkin, että toisinaan väri saattaa kankaassa näkyä hieman erilaisena kuin kuvassa, ja värisävyt saattavat myös hieman vaihdella riippuen siitä, millä laitteella kuvia katsotaan.

Onko Sinulla kysyttävää tuotteesta?
Ota yhteyttä!

Jos haluat lisätietoja tuotteesta, tai jos toivomasi tuote oli tilapäisesti loppu, otathan yhteyttä! Kerrothan viestissä myös, mitä tuotetta tiedustelu koskee. Viesteihin vastataan aina mahdollisimman pian, yleensä aina yhden arkipäivän kuluessa.