Kukkaro 8cm
Kukkaro 8cm
Uutuus

Kukkaro 8cm "Linnut"

12,00 €
sis. 24 % ALV
Yksiosainen kukkaro, johon mahtuvat sekä maksukortit että korttikotelo.
Toimitus 1-3 arkipäivää

Tässä yksiosaisessa kukkarossa on 8cm leveä kehys. Kukkaron korkeus on noin 13cm ja leveys alhaalta noin 11cm. Kukkaroon mahtuvat maksukortit ja korttikotelo.

Kukkaron päällikankaana on ylellinen paksu ökö-tex 100 sertifioitu 100% puuvillasatiini, joka on painettu Suomessa.

Kukkaron vuorikangas on 100% puuvillaa.

Kukkaron molemmille puolille on kohdistettu yksi lintu: peippo, punarinta, sinitiainen, talitiainen tai västäräkki. Kukkaron molemmilla puolilla on eri lintu. Kukkaroiden kuvioit siis vaihtelevat, mutta voit tilauksen lisätiedoissa myös toivoa, minkä linnun kukkaroon haluaisit. Huomaathan kuitenkin, että mikäli toivomallasi kuvioilla olevaa kukkaroa ei ole heti valmiina, tuotteen toimitusaika saattaa olla 3-5 arkipäivää normaalia pidempi.

Käsinpesu.

Kuosin on suunnitellut Sanna Lång.

Vain tuotteen ostaneilla asiakkailla on mahdollisuus kirjoittaa tuotteesta arvostelu!
Mallinumero: 800066

Oikein hoidettuna tuotteesta on iloa pidempään!

Tuotearvostelut

Ainoastaan tuotteen ostaneilla asiakkailla on mahdollisuus kirjoittaa tuotteesta arvostelu. Tällä tavoin on myös varmistettu, että kaikki sivustolta löytyvät tuotearvostelut ovat peräisin tuotteen ostaneilta ja tuotetta käyttäneiltä asiakkailta. (Verkkokauppa ei valitettavasti tunnista aina hymiöitä, joten verkkokaupassa näkyvissä tuotearvosteluissa hymiöt korvaantuvat joskus kysymysmerkeillä.)


Tuotekuvissa värisävyt pyritään näyttämään mahdollisimman oikeina. Huomaathan kuitenkin, että toisinaan väri saattaa kankaassa näkyä hieman erilaisena kuin kuvassa, ja värisävyt saattavat myös hieman vaihdella riippuen siitä, millä laitteella kuvia katsotaan.

Onko Sinulla kysyttävää tuotteesta?
Ota yhteyttä!

Jos haluat lisätietoja tuotteesta, tai jos toivomasi tuote oli tilapäisesti loppu, otathan yhteyttä! Kerrothan viestissä myös, mitä tuotetta tiedustelu koskee. Viesteihin vastataan aina mahdollisimman pian, yleensä aina yhden arkipäivän kuluessa.