Kukkaro 8cm
Uutuus

Kukkaro 8cm "Villi Pohjola"

12,00 €
sis. 24 % ALV
Yksiosainen kukkaro, johon mahtuvat sekä maksukortit että korttikotelo.
Lähetetään 1-3 arkipäivän kuluessa

Tässä yksiosaisessa kukkarossa on 8cm leveä kehys. Kukkaron korkeus on noin 13cm ja leveys alhaalta noin 11cm. Kukkaroon mahtuvat maksukortit ja korttikotelo.

Kukkaron päällikankaana on ylellinen paksu öko-tex 100 sertifioitu 100% puuvillasatiini, joka on painettu Suomessa.

Kukkaron vuorikangas on 100% puuvillaa.

Kukkaron eläinkuviot ja kuvioiden kohdistukset vaihtelevat kukkaroissa kankaan kuosin mukaan. Jos toivot tietyn eläimen näkyvän kukkarossa, voit esittää siitä toiveen tilauksen lisätiedoissa. Huomaathan kuitenkin, että jos juuri toivomasi kaltaista tuotetta ei ole heti valmiina, tilauksen toimitusaika saattaa olla 3-7 arkipäivää normaalia pidempi!

Kuosin on suunnitellut Jenna Nelson.

"Villi Pohjola sai inspiraationsa pohjoisen luonnon syvyyksissä vaeltelevista eläimistä, kuten ilves, hirvi ja susi. Kuosin suunnittelija Jenna Nelson nauttii luonnossa samoilemisesta ja tähän kuosiin hän halusi ikuistaa muutamia kotimaan upeimmista olennoista. Villi Pohjola juhlistaa Suomen luonnon rikkautta ja salaperäistä kauneutta."

Vain tuotteen ostaneilla asiakkailla on mahdollisuus kirjoittaa tuotteesta arvostelu!
Mallinumero: 80067

Oikein hoidettuna tuotteesta on iloa pidempään!

Tuotearvostelut

Ainoastaan tuotteen ostaneilla asiakkailla on mahdollisuus kirjoittaa tuotteesta arvostelu. Tällä tavoin on myös varmistettu, että kaikki sivustolta löytyvät tuotearvostelut ovat peräisin tuotteen ostaneilta ja tuotetta käyttäneiltä asiakkailta. (Verkkokauppa ei valitettavasti tunnista aina hymiöitä, joten verkkokaupassa näkyvissä tuotearvosteluissa hymiöt korvaantuvat joskus kysymysmerkeillä.)


Tuotekuvissa värisävyt pyritään näyttämään mahdollisimman oikeina. Huomaathan kuitenkin, että toisinaan väri saattaa kankaassa näkyä hieman erilaisena kuin kuvassa, ja värisävyt saattavat myös hieman vaihdella riippuen siitä, millä laitteella kuvia katsotaan.

Onko Sinulla kysyttävää tuotteesta?
Ota yhteyttä!

Jos haluat lisätietoja tuotteesta, tai jos toivomasi tuote oli tilapäisesti loppu, otathan yhteyttä! Kerrothan viestissä myös, mitä tuotetta tiedustelu koskee. Viesteihin vastataan aina mahdollisimman pian, yleensä aina yhden arkipäivän kuluessa.