Kaksiosaiset kännykkälaukut

Kaksiosaisessa kännykkälaukussa on nimensä mukaisesti kaksi erillistä taskua. Kaksiosaiseen kännykkälaukkuun mahtuu hyvin siis myös kaksi puhelinta. Huomaathan, että kaksiosaisen kännykkälaukun kehyksen leveys on 10cm, joten tämä laukku on tarkoitettu nimenomaan puhelimille ja muille pienille tavaraoille.

Myös 15cm kukkarolaukku on kahdelle puhelimelle sopiva pikkulaukku, mutta se on hieman kaksiosaista kännykkälaukkua tilavampi, joten siihen mahtuu puhelimen lisäksi esimerkiksi pieni kukkaro. Jos siis etsit pikkulaukkua kahdelle puhelimelle, kannattaa tutustua kaksiosaisen kännykkälaukun lisäksi myös tähän malliin!

Käsityöpajan muista laukuista poiketen kaksiosaisessa kännykkälaukussa on käytetty vain tavallista, ohuehkoa tukikangasta, joten tämä laukkumalli ei ole aivan niin ryhdikäs, kuin Käsityöpajan muut laukkumallit.

Kuviolliset kuosikankaat ovat Käsityöpajan oman tuotannon kuoseja. Suurin osa kuviollisista kuoseista on painettu Suomessa, loput muualla Euroopassa. Suomessa painetuista kuoseista on maininta tuotteen tuotetiedoissa!


0 tuotetta
  • Sivu 1 / 1