Kaksiosaiset kännykkälaukut

Kaksiosaisessa kännykkälaukussa laukun kehyksen leveys on 10cm, ja leveys laukun keskivaiheilla noin 15cm. Laukun korkeus on noin 19cm.

Nimensä mukaisesti tässä kännykkälaukkumallissa on kaksiosaisen kehyksen ansiosta kaksi erillistä taskua, jonka vuoksi laukku on tilavampi kuin yksiosainen taskullinen laukku. Varmistathan kuitenkin ennen tilausta, että laukku on varmasti sopivan kokoinen esimerkiksi puhelimellesi!

Käsityöpajan muista laukkumalleista poiketen tämä laukkumalli on tuettu tavallisella tukikankaalla. 

Laukku toimitetaan mustalla olkahihnalla, jonka pituus on säädettävissä n.75-150 cm välillä. Laukkuun on mahdollista tilata lisäksi myös ketjuhihna, joka tekee laukusta vieläkin tyylikkäämmän.

Kaksiosaiset kännykkälaukut valmistetaan pääasiassa tilausten mukaan, ja ne voidaan valmistaa lähes kaikilla verkkokaupan tuotteiden kuoseilla. Halutessasi tilata tämän laukun tilaustuotteena, otathan ensin yhteyttä yhteydenottolomakkeella. Kun olemme varmistaneet, että toivomaasi kangasta on varastossa, lähetämme laukun tilauslinkin sähköpostitse. Tilaustyönä valmistettavat tuotteet lähetetään viikon kuluessa tilauksen maksusta - useimmiten kuitenkin jo 1-3 arkipäivän sisällä tilauksesta

Huom! Tarkistathan puhelimesi mittojen sopivuuden tähän laukkuun ennen tilausta - tämä laukkumalli saattaa olla joillekin uusimmille ja isoimmille puhelimille jo liian pieni!


0 tuotetta
  • Sivu 1 / 1