Tuotteiden ostopaikat

Käsityöpajan laukkuja ja kukkaroita voi tilata helposti suoraan Käsityöpajan verkkopuodista. Jos verkkokaupan kautta tilaaminen tuntuu hankalalta, tuotteita voi tilata myös puhelimitse tai sähköpostitse. Tilausten maksutapana on tällöin ennakkolasku, jolloin tilauksen lasku toimitetaan sähköpostitse tai tekstiviestillä ennen tuotteiden toimitusta. Tuotteet toimitetaan, kun ennakkolasku on kirjautunut maksetuksi.

Käsityöpajan tuotteita voi ostaa myös jälleenmyyjiltä. Huomaathan, että jälleenmyyjien valikoima vaihtelee, ja ajankohtaisen tiedon tuotevalikoimasta saat aina suoraan jälleenmyyjältä. 

Käsityöpaja on mukana toisinaan myös messuilla ja tapahtumissa. Tapahtumat, joissa Käsityöpaja on mukana, löydät Ajankohtaista-sivuilta.

Tuotteita on mahdollista ostaa myös muutaman kerran vuodessa suoraan Käsityöpajan puodilta Luhalahdesta silloin, kun puodilla on avoimet ovet. Yleensä nämä päivät ovat noin kerran kuukaudessa touko-elokuussa Luhalahden toripäivien yhteydessä. Tiedot näistä päivistä löytyvät Ajankohtaista -sivulla. Huomaathan, että Luhalahdessa ei siis ole avoiminen ovien päiviä lukuunottamatta avoinna olevaa myymälää!

Tiedustele myös mahdollisuutta järjestää tuote-esittely työpaikallanne! 

Tuote-esittelyt työpaikoilla (esim.koulut, päiväkodit jne...) järjestetään aina joustavasti ja työpaikan aikataulut ja tarpeet huomioiden, työpaikan käytäntöjä kunnioittaen.