Ota yhteyttä

Yhteystiedot


Käsityöpaja Villaa ja Lankaa

Luhalahdentie 2338

39410 LUHALAHTI

(HUOM! Ei avoinna olevaa myymälää! Katso tiedot erikseen järjestettävistä avoimien ovien päivistä Ajankohtaista -sivulta.)

@  asiakaspalvelu@villaajalankaa.fi

040 755 7021

Voit ottaa yhteyttä myös WhatsApp-viestillä

Ma-pe ~ klo 10-19,  la ~ klo 10-16. Jos en jostain syystä pääse heti vastaamaan puheluusi, jätäthän viestin, niin otan yhteyttä mahdollisimman pian!

Lisäksi voit ottaa yhteyttä etusivulta löytyvällä yhteydenottolomakkeella. Vastaan viesteihin mahdollisimman pian! Huomaathan, että yhteydenottolomakkeen kautta lähetetyn viestin vastausviesti saattaa joskus mennä myös mainos/roskaposti-kansioon, joten jos et saa vastausta viestiin yhden arkipäivän kuluessa, nämä kansiot kannattaa myös tarkistaa!


Tuotteiden ostopaikat

Käsityöpajan laukkuja ja kukkaroita voi tilata suoraan Käsityöpajan verkkopuodista. Jos verkkokaupan kautta tilaaminen tuntuu hankalalta, tuotteita voi tilata myös puhelimitse tai sähköpostitse. Tilausten maksutapana on tällöin ennakkolaskutus, jolloin tilauksen lasku toimitetaan sähköpostitse tai tekstiviestillä ennen tuotteiden toimitusta. Tuotteet toimitetaan aina vasta, kun ennakkolasku on kirjautunut maksetuksi.

Käsityöpajan tuotteita voi ostaa myös tuotteiden jälleenmyyjiltä. Huomaathan, että jälleenmyyjien valikoima vaihtelee, ja ajankohtaisen tiedon tuotevalikoimasta saat aina suoraan jälleenmyyjältä. 

Käsityöpaja on mukana toisinaan myös messuilla ja tapahtumissa. Tapahtumat, joissa Käsityöpaja on mukana, löydät Ajankohtaista-sivuilta.

Tuotteita on mahdollista ostaa myös suoraan Käsityöpajalta Luhalahdesta muutaman kerran vuodessa järjestettävinä erikseen ilmoitettuina päivinä, jolloin puodilla on avoimet ovet. Yleensä nämä päivät ovat kesäaikaan Luhalahden toripäivien yhteydessä. Tiedon näistä päivistä kerrotaan aina myös Ajankohtaista -sivulla.

Tiedustele myös mahdollisuutta järjestää tuote-esittely työpaikallanne! 

Tuote-esittelyt työpaikoilla (esim.koulut, päiväkodit jne...) järjestetään aina joustavasti ja työpaikan aikataulut ja tarpeet huomioiden, työpaikan käytäntöjä kunnioittaen.